Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Köszönöm szépen, igen én is úgy gondoltam, hogy nem viccből gyártják ezeket a ketyeréket steril körülmények között. De azért szerettem volna egy megerősítést nálam hozzáértőbb valakitől is.
-
Nabukin
tag
Az időt nem igazán tudom gyanúsítani, mert ezt a winchestert kb 10 hónapja vettem és nagyjából fél évet volt használva adat tárolásra a laptopban, utána jó pár hétig bedobozolva pihent egészen pár nappal ez előttig... Ha ez sok idő, akkor igencsak túltolták a mérnökök a tervezett avulást szerintem...
-
Nabukin
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Pedig praktikusnak tűnt, verébre is mindig ágyúval szoktunk menni.
De a viccet félretéve, nem tudom hogy keletkezhetett. Viszont egy megerősítést szeretnék, hogy ne keressem máshol a kondíció romlás okát, mert ettől kell hogy legyen... Vagy ez még nem jelentené feltétlenül? -
Nabukin
tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Pár hónapot SSD mellett volt adat meghajtónak használva optibayben. Majd lecseréltem, akkor leformáztam és betettem egy antisztatikus zacsiban egy ssd dobozba. Pár hétig ott pihent és utána került be most a másik gépbe. Azt hirtelen nem tudom, hogy lett-e formázva telepítés előtt, de a tippem az, hogy nem.
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 1 Tb-os Seagate ST1000LM048 winchesterem. Ezt egy pár hónapig használtam, majd lecseréltem és egy kis ideig pihent a dobozában. Majd most be akartuk tenni egy másik gépbe rendszer meghajtónak, felment rá egy win 7, majd a HD sentinel azt mutatta, hogy a vinyó kondíciója 4%. Mielőtt elment pihenni a HDD, az előtt 100% volt a kondíció. Mi történhetett? Hogyan lehetséges ilyen? Lehet, hogy a másik gép, amibe beletettük, az valahogy kicsinálta? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a viccet félretéve, nem tudom hogy keletkezhetett. Viszont egy megerősítést szeretnék, hogy ne keressem máshol a kondíció romlás okát, mert ettől kell hogy legyen... Vagy ez még nem jelentené feltétlenül?