- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Közben még eszembe jutott hogy lehet e a kis táp a probléma jelenleg egy hp dc7900 ban próbáltam és 240w a táp és visszagondolva akkor történ ez a winyóval amikor a régio gépben a táp haldoklott
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet rossz helyre írom a problémám
Adott egy wd15ears winyó. Pár éve már a fiókban pihen mivel elkezdett kattogni és a gép nem látja. tudom vszeg meghalt. Polcpakolásnál ismét elővettem hátha lehet vele valamit csinálni. Adatok myilván már nincsenek meg rajta.
Lehet vele valamit kezdeni vagy hagyjam a fenébe?
Annó nem nagyon törődtem vele csak elkönyveltem rosszank.
Jelenleg a következőt csinálja: Gép bekapcsnál pár kattogás de nem pörög fel. BIOS látja de 0GB a kapacitása.
Lehet valami BIOS beállítás vagy jumperelés?köszi
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet hogy volt már de nincs idegem keresgélni.
Adott egy WD15EARS vinyó, ami egszer csak elkezdett kattogni és nem ismeri fel a gép, még külső házban másik gép sem. Olvastam minden félét a kattogásról de nem egyértelmű hogy kuka/adatmentés jó olcsón vagy valami fw hiba.Fontos hozzá tennem hogy épp ezt akkor kezdte el amikor a gép maga is elhalálozott, sajnos nem tudom hogy az alaplap vagy a táp nyírta ki de a mellette lévő PATA winyónak semmi baja
Elég fontos lenne a dolog mert kb az életem van rajta (lagalábbis az asszony kinyír ha megtudja
)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest