Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Feltűnt hogy a Wd blue wd10EZEX 1 tb gép indításkor zörög , kicsit cicereg furcsa hangot ad ki , serceg stb de halkan.Foleg úgy hallható jobban ha közel hajolok nagyon a géphez de aztán 10 perc és elmúlik ez a hang .Hdd adja ki biztosan és mindig .Pár perc bemelegszik gondolom és elhalkul.100/100 as 3-4 éves kb .Kell aggodnom a hang miatt ? Vagy ez elkezd erősödni és nemfog elhalkulni ? Adatvesztés ? Köszönöm a választ és Üdv a fórumban mindenkinek
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Mi lehet a gond , teendő ? Adott egy 1 tb as Wd caviar blue hdd , kb 2 hete az a jelenség hogy nem látja a Windows a hdd lévő adatokat , vagy csak bizonyos mappák jelennek meg tartalom nélkül .Gép újra indítása után észhez tér , egyszer volt olyan hogy zene hallgatás közben elvesztette a hdd lévő adatokat és megalt a zene lejátszó .Ha az adatok nem is láthatók a gépkezelő látja a hdd-t és rendesen írja hogy mennyi a szabad hely .Maga a hdd mindig látható Windows és BIOS alól is .A rendszer Ssd-n van .A hd sentinel szerint a hd 100/100% os .Hd sentinellel lefutattam a hdd frissítését nem talált hibát , majd az adatokat sikeresen egy külső hdd re tettem és lefutattam a hdd inicializalasat nem talált hibát .Cseréltem sata kábelt és az alaplap másik sata csatlakozojara is radugtam .Hiba fenn all továbbra is .Haza érek meg a hdd regenerator progit megpróbálom .Maga ez a hdd az első perctől kezdve új korától számomra egy kicsit hangos kattog csörög zörög működés közben , kb 2.5-3 éves .Kezd haldokolni ? A Windows 10 frissítette magát kb 2 héten belül , előfordulhat hogy ott a hiba ? Ezen a hdd-n csak adatok zenék filmek vannak . Köszönöm a segítséget előre is .Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest