- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
bukti2 #35971 üzenetére
Szerintem a hőmérséklet is rendben van, meg a parkolás is. Ilyen a parkolás. Ez elvileg a te érdekedben van, nem buzerálja a tányért nonstop így a fej, és elvileg hosszabb lesz az élettartam. Azt hogy mi az optimum érték a motor szempontját is nézve, nehogy annak legyen túl sok a parkolások száma, hát ezt nehéz megmondani. Biztos használat módjától is függ. (pl fut e torrent stb)
Nekem 5 percre van állítva parkolás, ls ugyanezek a tünetek vannak, mint neked. És ez teljesen rendbe is van, direkt ezért vettem háttértár típusú vinyót háttértárnak.
Ha kétszer ennyi ideig kellene várni, azt is elfogadnám. Cserébe tárolja nekem minél több évig biztonságosan és csendesen az adatokat. Igaz nekem Red-em van, de green-hez eléggé hasonló.Szerintem fogadd el a tényeket.
Van aki szerint a parkolást érdemes kikapcsolni, pl a wdidle3 progival, van aki szerint ez kockázatos. A wd red-ről hamarosan logout-on megjelenő cikkünkben sok szó lesz erről sokmindenkitől. 90%-ban kész a cikk már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest