Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Létezik a wdidle3.exe, amit cd/dvd-re kell írni (pazarlás!) "
Újraírható lemezekről is működik, és át lehet faragni pendrivera is."Az érdekelne, hogy mennyire érdemes ezt meglépni"
347000/196 nap esetén feltétlenül érdemes."ha meglépem, akkor 500s-re állítsam, vagy simán tiltsam le?"
300s-ra állítsd. -
liksoft
nagyúr
Az összes olyan OS mely a boot szektort, és a "kályhát" leálláskor visszaírja (babrálja), elkövethet ilyen hibát. Lehet OS, memória, driver, stb.... hibája. Sérülhet a memóriában az adat, az adat címe átíródhat, átvitelkor sérülhet, stb... Sokat kerestem én is, de odáig jutottam, hogy "van ilyen". Szomorú, de annyira bonyolult a hibát kiváltó rendszer, nem tudom megfogni benne. Nem Te vagy az első (ha visszaolvasol láthatod), aki ilyen gonddal küzd. Egyszer csak nincs ott az a partíció ami ott volt tegnap. És sokszor még mozdítani sem kell.
-
liksoft
nagyúr
Elolvastad amit írtál előbb? Ugyanis közlöd, nem adatmentés, majd az adatok visszahozása a cél a leírtak alapján (ha ez nem adatmentés, akkor nem tudom mi az)! Vagyis van a hozzászólásban egy állítás, és vele szemben egy tagadás. A kérdés meg: "Valakinek ötlet?" Vagyis kell valakinek egy ötlet amit adhatok? Vagy inkább: Van-e valakinek ötlete a partíción lévő adatok elérésére? (De akkor ez adatmentés! - Most már én is összekeveredtem. Elnézést.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest