- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pista0001 #32515 üzenetére
Elszomorítalak. A legtöbben egyedi, és így a mentésük is nagyon macerás, ha egyáltalán kijön valami. Külföldi fórumon utána kerestél már a játékos pontos típusát ismerve?
Inicializálni? Utána sem fogod rajta megtalálni az adatot. Sőt, felül is írhatsz sok fontosat! Mentendőre nem írunk! Vagy csak érdekel mi lehetett rajta?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pista0001 #26958 üzenetére
NEM hibásnak, hanem gyengének írta! Ezt okozhatja zajos tápegység is! Akkor új tápot vetetsz vele, vagy legariztatod a winyót, és pár nap alatt az új is gatya lesz?
(Ha a táp a hibás.)
Először a hiba forrását kell megtalálni, nem fejetlenül gariztatni. A hiba javítandó, nem a tünet!
-
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26950 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Időközben leformáztam a kérdéses hdd-t és úgy már jónak tűnik, de ez a sötét sata érdekes, ha most kihúzom az ssd-t és a másik hdd és egyszerűen átdugom a világos kékbe meg a szürkébe, akkor nem lesz semmi gond ugye? Értem ezalatt, hogy a win7-et úgy telepítettem, hogy abba a külön vezérlősbe volt dugva, és ha átteszem nem lesz semmi probléma? -
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26946 üzenetére
A a baj, hogy biosban(sata configuration), nem is látja, sőt, mintha 8 sata foglalat helyett 6-ot látna (alaplap: asus p8p67, bios a legfrissebb), mert még az ssd-t, meg egy másik új 2 tb-os hdd-t nem mutat hogy be lenne oda dugva ahová, pedig a windows látja, amit mutat az egy régi 750 gigás winchester és az optikai lemez meghajtó, és csak e kettőnél tudom állítani a hot plug-ot.
A sata foglalat színe jelent valamit? (2 db sötét kék sata3: ssd és 7200 rpm 2tb os hdd ezeket látja, két szürke sata3: itt próbáltam cserélgetni a néha látott hdd-t, és 4 sima kék sata2: a régi hdd és az optikai meghajtó.) -
Hegasus
senior tag
válasz
Pista0001 #26944 üzenetére
Igen látja azt a 100 megásat is (meg a 100 gigás windows-ost és a haramdikat tele adattal), és közben mintha rájöttem volna, hogy mikor látja, mikor az áramot bekapcsolom és utána kapcsolom be a gépet, de ha utána újraindítom, vagy kikapcsolom/ bekapcsolom miközben már mondjuk 20 perce áram alatt van a gép akkor már nem látja. Nem lehet hogy köze van ahhoz, hogy ugye ez green hdd, és mondjuk valami okból kifolyólag lekapcsolja magát, mi több el se indítja?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest