Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Az világos, hogy az MBR -> GPT így kimaradna. Én úgy gondoltam, hogy maradna MBR, de a 2 elsődleges partícióból csak az egyik maradna elsődleges, a másik logikai, amit utána már hátha össze lehet kötni a többi logikaival. És azért csinálnám most, mert már meg szeretnék szabadulni a dual boottól, 1 oprendszert szeretnék, amire feltelepíteném a kellő progikat, és kész. Pl 1-2 fejlesztőkörnyezetet, amivel lassan illene lenne foglalkozni még a ZH-k előtt...

Én se értem, de így van, ahogy írtam. A C a mostani Win 10.

Doky586: Szerintem hanyagoljuk egymást!
Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni. 
Egyébként leírtam, hogy ez egy átmeneti állapot, eredetileg 3 partíció volt (mely állapotot gond nélkül vissza tudnék hozni, de az se lenne tökéletes), és most is 3 partíciót szeretnék, egyet az oprendszernek, egyet az adatoknak, és a végére egy kis méretű backup/tartalék partíciót (bár ez sem olyan fontos). A probléma pont azzal van, hogy nem tudom összevonni őket, amivel kevesebben lennének... Ha nem sikerült elolvasni, vagy megérteni, nagyon sajnálom, de nem tudok mit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megnézed, van, akinek sikerült segítőkészen hozzászólni a témához, szóval nem feltétlen kell így reagálni.