Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs84
csendes tag
válasz
ddanger
üzenetére
Szia
Mondom az én történetemet nagyon hasonló. Adott egy vadonatúj laptop, benne egy 1TB hdd-vel. Vette, egy WB 120GB SSD-t és a noti vinyót kiraktam a dvd helyére bővítő keretbe és az uj ssd-t pedig a belső volt 1TB helyére. Eddig ugye minden ok Win 10 telepítése pipa elsőre, hiba nélkül. Utána nem látom az 1TB vinyót. Lemezkezelőben látszik, adok neki betűt és utána látszik már sajátgépben is. Amennyiben kikapcsolom vagy újraindítom megint csak lemezkezelő és betű hozzáadása után látom. Adatok és minden más látszik rajta. A legfrissebb asus driverek fenn, bios frissítés megvolt. Linux live pendrive látja a WD vinyót, adatot ír és olvas mint a win is ugye ha lemezkezelőben adok neki betűt. Linux alatt ha formázom NTFS-re akkor win alatt még minidig nem megy. A Win 10 pedig legális gyárilag (laposhoz volt) és legfrissebb mert autómatán hagytam magát frissíteni. Ja és a dvd helyére a beépítő keret koling 4500Ft és nem gagyi pcx-es.
Valakinek van még ötlete, én még most egy win 7 telepítőt csinálok és megnézzük ott mi lesz, mert szerintem ez szoftver nem hardver, akkor a Linux sem látná.
-
King Unique
titán
válasz
ddanger
üzenetére
Üdv!
Lemezkezelőben van mind2 partíciónak betűjele, mert lehet csak hozzá kéne rendelni? Illetve a HDD állapotát meg pl. a HDS programmal lehet lecsekkolni. Valamint, mivel 2,5" külső HDD-ről van szó, így nem árt a stabil tápellátásra is odafigyelni —► PC-n hátlapi USB-port / USB 3.0 port / USB Y kábel használata javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest