- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
King Unique #27440 üzenetére
Tudom, csak példának mutattam. Azért mondtam, hogy gyári oldalon nézz utána ezeknek.
Tehát ami vinyóra van írva,üzemi érték,elvileg az lenne neki a frankó,"egészséges",de egyik-másik egy bizonyos pontig kevesebbel is elmegy,pl. 940-es toshiba is elmegy 1 db 500mA-es portból - arra voltam kíváncsi .
A legjobb ha nem korlátozzuk a merevlemezek áramfelvételét, de az USB portok sajnos nem feltétlen tudnak annyit leadni mint amennyi kell.. Kevesebbel lehet, hogy elindul, de esetlegesen jóval lassabban fog felpörögni és ez gondot is okozhat, így a SMART-ban is látszódni fog, hogy felpörgési gondjai vannak, mint újrapróbálkozás.
Az, hogy korlátolt árammal is elmegy-e, azt csak a gyakorlat fogja megmutatni.
Kár is pontos típusok után kérdezősködni, mert mint olvashattad a másik topikban, adott típusok között is óriási eltérés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Új áru!!! 09.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest