Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
student
őstag
na sikerült megcsinálni azota király abszolut nem szaggat kmplayerrel a hd a 3ghz-es p4-esemen. semmi kodek nincs a gépen. mindent lejátszik 5.1-t tudja, szal király.
A legjobb nyers gépre vlc vagy kmplayer
ja persze most csak 720p-s videokrol beszélek, nagyobbat nem tud a tv-m szal nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz student #9079 üzenetére
A P4 nagyon kevés már, a vidkari meg nem tud segíteni neki.
Egyik kollégának sikerült valami trükkel valami sepckó esetben működésre bírni a HD dekóder egységet egy GF6-os szériás karin, de ebben ne reménykedj, vagy cserélned kell az egész gépet valami legalább kétmagosra, vagy szerezni a 6600GT helyére egy modernebb karit, amin van használható HD dekóder. GF8xyz, RadeonHD2xyz szériától fölfele, pár kivételtől eltekintve, amit megtalálsz az 1. hsz-ben. Ha még AGP-s az alaplap, akkor csak az új Radeonokból választhatsz.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
alex89
senior tag
Én is próbáltam hasonló konfigon (celeron 2,6+7600gt), egy 720p-t még elvisz,de 1080-at biztos nem fog.Egyébként mphc-vel ment a legjobban.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
huskydog17
addikt
A 720p videóknak minden probléma nélkül mennie kell a gépeden, hiszen már egy 2,0 Ghz-es Athlon XP-n tökéletesen megy!
A megoldás: MPCHC legújabb build és a videó dekódernél kapcsold ki a deblocking eljárást!Az 1080-asokat ezen a gépen tényleg felejtsd el! Én is ezt tettem!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz student #9087 üzenetére
Igen, a táblázat szerint.
Ezt írja a wikipedia:
The First Generation PureVideo HD
The original PureVideo engine was introduced with the GeForce 6 series. Based on the GeForce FX's video-engine (VPE), PureVideo re-used the MPEG-1/MPEG-2 decoding pipeline, and improved the quality of deinterlacing and overlay-resizing. Compatibility with DirectX 9's VMR9 renderer was also improved. Other VPE features, such as the MPEG-1/MPEG-2 decoding pipeline were left unchanged. NVIDIA's press material cited hardware acceleration for VC-1 and H.264 video, but these features were not present at launch.
Starting with the release of the GeForce 6600, PureVideo added hardware acceleration for VC-1 and H.264 video, though the level of acceleration is limited when benchmarked side by side with MPEG-2 video. VPE (and PureVideo) offloads the entire MPEG-2 pipeline (except the initial run length decoding, variable length decoding, and inverse transform),[2] whereas first-generation PureVideo offered limited VC-1 assistance (motion-compensation).
The first generation PureVideo HD is sometimes called "PureVideo HD 1" or VP1, although this is not an official NVIDIA designation.
Ha jól fordítom, a GF6 x264 gyorsító képessége túlterhelte a teljes mpeg2 pipeot, valamint leginkább csak benchmark alatt működött.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
WonderCSabo
félisten
válasz student #9546 üzenetére
Tehát:
- uninstall előző Flash
- legújabb hivatalos felrak
- legújabb vidkari driver megvan
- legújabb dx megvan
- engedélyezve van a GPU gyorsítás a Flashbenés mégse megy?
Atin nem a GPUt használja, hanem az UVD2 egységet, egyébként. Próbáld ki, hogy mennyi a CPU terhelés hardveres gyorsítással, és anélkül. Ha mérhetően nem kisebb az előbbi, akkor télleg gáz van.
Sub-ZeRo: MPC Audio Renderer? Egyébként honnan tod, hogy nem megy a TrueHD? Nincs hangja se?
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz student #9582 üzenetére
A dx nincs benne a 10.6-ba. Viszont ez a Microsoft web isntaller letölt neked és automatikusan telepít minden olyan dx összetevőt ami hiányzik még a rendszeredből. Csak töltsd le, indítsd el és dőlj hátra. Megbízható.
Ha semmi nem hiányzik a dx-ből akkor semmit nem tölt le és ezt meg is üzeni neked.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest