- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
robi-k
őstag
Csak a DD+ verzióra írják a HD-MA támogatást, bár ebben is kételkedek. Az, hogy korábban valahogyan működött nem lesz más, mint a H/K AVR-460 hiányossága, nem tudta eldönteni, hogy a bejövő audiojel DTS HD-MA, vagy sem...
Továbbra is amondó vagyok, hogy ha kell a DTS HD-MA támogatása, akkor Sigma processzoros lejátszóra kell lecserélned a Realtec-es lejátszódat.
Nálam pl. nagyon fontos a DTS HD-MA támogatása: már több DVD-Audio lemezt konvertáltam át ebbe a formátumba, és élvezettel hallgatom -
cekkk
veterán
Érdekes, nem tudja a spec szerint és nem is mindig tudja, akkor szerintem a lejátszó procija nem bírja, és a koncertnél kevesebbet kel dolgozni, mert nem olyan esemény dús mint egy akció filmnél, erre tudok gondolni, és egy jó lejátszó csere ahol ki vannak fizetve a licencek a hangformátumokért
Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest