Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
köszi szépen!
Akkor ezzel megint nem vagyok nagyon kijjebb.
Egyre inkább látom, hogy nem is kell ez nekemCsak úgy megtetszett az a 1908-as erölködő, 2 HDMI bemenet, nekem máris egyel több, mint ami most a TV-men van (kettő van, de írtam régebben, hogy sikerült saját balfékségből megrettyenteni az egyiket) Gondoltam, nnna, akkor ha vennék egy Oplay minit, akkor végre igazatok lenne, hogy a samsung mellé is kell player
és nekem sem kellene többet a DVD-k MPG-vé alakításával kínlódnom, az FLAC zenék notebook-külső USB hangkártya mizériáját nem is említve....
Most hogy végigolvastam, lehet mégiscsak kell nekem az az erősítő
olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?írta Dorian, hogy kicsit többér másik erősítő, ami HD hang képes, de nekem az onkyok nagyon nem szimpik, a jobbak meg messze drágábbak, vagy mint az új denonok olcsóbbikain alig vannak kimenetek, azért nem ok...
Aktív témák
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest