Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
robi0604 #43152 üzenetére
Amint látom csak a StreamAudionál van az általad említett kábel.
(Viszont 600 ft-os méteráron..az viszont a hátsókhoz kicsit húzós lenne, mert 10-10méter kell)Mert azt szeretném, ha lenne változás a rendszerben, viszont nem egy high-end cuccom van (Yamaha erősítől+Eltax hangfalak), és nem is szeretnék sokat rákölteni jelenleg. Ezért kértem/ném a Ti segítségeteket, hogy milyet lenne érdemes venni. A legelsőre kinézett kábelről rögtön le is beszéltetek, a Bandrige-ről. Utána Ti ajánlottatok is pár kábelt már, úgyhogy úgy érzem már csak rajtam áll a döntés, hogy melyiket is vegyem.
Jajj de nehéz döntés ez.
Aktív témák
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest