Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
frekivalto
tag
Sziasztok.
Még "ifju leánykoromban" foglalkoztam zenével, kb. 20 éve. Azóta nemigen olvasgattam, figyeltem, hogy hogy halad a technika, hova fejlődtek a hangfalak, erősítők, kábelek, stb.....
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, ahogí visszaolvastam, elég jól "benne vagytok" a témában. elég jól értetek hozzá.
Most gondolkodtam el azon, hogy "újra" zene hallgatásra adom fejemet. Viszont a zene mellett a filmeket is szeretném álló hangfalon keresztül hallgatni.
Nem szeretnék házimozi rendszert, csak egy jó minőségű sztereó hangrendszert. Ezen keresztül Nekem már a filmek hangja is megfelelő lenne.Az elmúlt hozzászólásokban olvastam, és jókat hallottam a Dali Ikon 6 MK II hangfalról. Illetve még a Dali Lektor 8-ra gondoltam. Mi a véleményetek a Lektor 8-ról? Melyik ajánlottabb zenére?
Ami fontos lenne még, hogy a kiválasztott hangfalhoz még sztereó erősítőre is zükségem lenne. Valami "jobb" mínőségűre szeretnék beruházni. Szóba jöhet még használt erősítő is. Csak a hangfalakat szeretném újonnan megvenni.Természetesen kábelekre is be kell ruháznom, mert mint olvastam, azokon is sok múlik. Anno 20 évvel ezelőtt is sokat számítottak, és tényleg nem mindegy, hogy mit használunk.
Várom építő jellegű észrevételeteket, persze semmihez sem ragaszkodom 100%-osan, Nem vagyok márkahű, bármi "mínőségi" cucc szóbajöhet.
Köszönöm.
MPeti
ui. Most jelenleg egy panel lakásban élünk, a "nappali" nagyobb szobában lenne a rendszer felállítva. A szoba mérete 3,5m x 7m. A hangfalak a 3,5m-es fal elé kerülnének, a tv két oldalára. A tv előtt van az ülögarnitura, onnan néznénk, és hallgatnánk a zenét. A kanapé 2,5-3m-re van a tv előtt. A "hasznos" zene terület így kb.: 3,5m x 3,5-4m
Aktív témák
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Ford topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest