Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Átfontolom a dolokat.
-
Xmodule
őstag
Koszonom a válaszokat. Közben olvastam egy masik alternatívát erosito téren.
Pio VSX-924 vagy Sony STR-DN850 ha ugyan abban az árban van? Melyik eri meg jobban es miert? -
Xmodule
őstag
válasz
nismoka #106191 üzenetére
A sateliteket direktbe kotnem a subot meg az alattam is irt módszerrel. Rca-Jack kabellal mert a podon van bement. Mondjuk a podon sokfele bemenet van. De elhiszem nektek ha azt mondjátok nem eri meg ezeket a logi hangfalakat rakotni. Esetleg akkor mit tudnatok ajánlani belépő közép szinten ehhez az erősítőhoz?(hangfalakat) 5.1 erdekelne.
-
Xmodule
őstag
Sziasztok.
Sony STR-DN850 lenne most újonan 96.000Ft -ért.
Ami most van nekem Logitech Z-5500, ennek a hangfalai lennének rákötve.
Amire használom: PS3,Xbox360,Wii U, HTPC bemenet lenne és egy HDMI kimeneten Pana plazma TV. Az a baj most hogy ugy van megoldva a HDMI bemenetes eszközök splitterrel mennek a TVbe TVböl optikai kábel megy a Z5500 podjába. De igy nem az igazi szerintem. Wii U már csak stereo hangot nyom igy ki pl. Szoval ugy erzem egy ilyen keszulek jo befektetes lehetne ezért az összegért. Ti mit gondoltok? -
Xmodule
őstag
válasz
MasterMark #50486 üzenetére
Logitech Z5500-at cserélném erre: YAMAHA YHT-399. Eladnám a Z5500at es így kellene pluszba fizetnem 65ezer Ft -ot. Szóval jobb e hangzasba a Yamaha?
-
Xmodule
őstag
válasz
MasterMark #50458 üzenetére
Értem es szerinted megéri cserélném? Mármint a Yamaha jobban szól-e? Vagy nincs olyan nagy különbség? Így hogy erősíton megy át a kép nincsen input lagg? Mert amugy pl a konzol direktbe menne a konzolra.
-
Xmodule
őstag
Hello. Most igy néz ki a rendszer nálam. HTPC azon XBMC. HTPC TV között HDMI, HTPCböl optikai kábel az 5.1 logitech Z5500 ba. Most neztem egy ilyet YAMAHA YHT-399 112.000Ft. Az lenne a kerdesem, hogy erdemes lenne e lecserelnem? Masi meg amit nem ertek egyaltalan, hogy most ez a keszulek hogy is müködik? Marmint latom irja hogy 3D meg fullHD. A tvm 3D 50" fullHD plazma. Szoval akkor a HTPC-t HDMI vel rákötöm az erösitöre és azon keresztul fog jönni a 3D meg a kép is hang is? Vagy hogy megy ez? Sajat lejatszo programja van a Yamahanak? Nem tudom elkepzelni hogy megy ez. Akkor az XBMC-t nem is fogom látni? Xboxom is van azt is akkor HDMI vel kössem a házimozi rendszerre? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest