- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
válasz
ada19 #186117 üzenetére
Használt nem játszik, zene főleg tuctuc, ritkábban bármi más. Szeretem a rendes döngős-ütős basszust a morgós helyett, és a szép szisszenős magasat a csörgős helyett. Ízlésem szerint szinte bármilyen eszközön hallgatok zenét, a magasra és a mélyre adok egy kis extrát, a középből visszaveszek. TV-n pont fordítva, ott idegesítenek a hangos-dübörgő dolgok.
Megnéztem az ajánlottakat:
-Monitor Audio Silver 2db front 300as 7-800eFt, 500as 8-900eFt. Ezek már drágák... De nem tűnnek rossznak!
-Aria 936ot külföldön sem találtam emberi áron (Gino20 javasolta)
-Revel Concerta2 F35 vagy F36 talán-talán visítva beleférne, de szégyellném utána magam, hogy ennyit adtam érte. Illetve 2 utas, ebben 3db mélyközép van, az említett tuctuc miatt biztos ez való nekem? Jó rajta a techno?
-Dali Obreon 7 ez beleférne, de szintén csak mélyközép hangszórókkal van és itt már csak 2dbÉs akkor ott lenne ugye a Magnat Signature 507- ez kb 500k, elég impozáns adatokkal és tesztekkel, elvileg belépőszintnek szánták az audiofil hangfalak közé. Illetve kevésbé félek attól, hogy egy magnat ne lenne jó technora... Jó lenne ha valaki hallotta volna akinek a többivel van tapasztalata.
Egyelőre még termet sem találtam ahol össze tudnám hasonlítani a felsoroltakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest