- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
alphamooncam #166906 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, én egy korábban berakott grafra utaltam, ott 104db-t nyaldosta az spl, bár utólag visszakeresve kicsit tévesen a crossover körüli értékekhez viszonyítottam ezt ami nyilván nem fair.Az azóta linkelt grafodon is van 80db is és 97 is, nem tudom mi az a target, de ha az egyik frekvenciát 80-al, a másikat meg 97el hallod, az nem 9db-nyi különbség.Nem a pontos számszerűsítésen való rugózás a célom, csak hogy szerintem ez nem egységes és lehet hogy épp neked is azért lenne szükséged nagyobb sub-ra, combosabb végfokra stb, hogy ezeket szintbe hozva is megtarthasd a kívánt hangerőt.
Tudom hogy nem csak a fülünkkel halljuk ezeket a nagyon alacsony tartományokat, meg chest slam meg társai, de nem is értem hogy mit számít ez, hiszen aki használ eq-t az sem mond le erről.
Azt hittem hogy épp azért kezeled a nappalid akusztikailag, hogy a lehető legjobb alapokról építkezhess, ezért is furcsállom hogy ennyire ellene vagy az eq-zásnak.Nem kötelező ehhez pc, egy belépő avr is gatyába rázza azt a subot, legalábbis annál biztosan jobban mint a fentiek.Gondolom én.Feltételezem már próbáltad is és valamiért még is a jelenlegi felállás tetszett jobban, nincs is ezen mit kattogni tovább. -
Tamoo
nagyúr
válasz
alphamooncam #166906 üzenetére
Tudod hogy a hegyek-völgyek közötti különbségről van szó ami a zöld "kezelt" grafikonon van.
Kapcsold be rá REW-ben a psychoacoustic simítást, az nagyjából megmutatja hogy érzékeled. De biztos nézted már.
Az alsó tartomány EQ-zása meg nem okoz olyan fázishibákat amiket érzékelnél, ez is ki lett tárgyalva.
Legtöbbeknek hasznos lenne ha ezt meglépnék, te meg kétnaponta kifejted hogy ez szerinted nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest