- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Turbina33 #19281 üzenetére
Nos, itt jön a másik csavar, az erősítő egyik oldal teljesen elszállt. Pont az, ahol a hangszóró is meghalt. Amikor volt szervizbe, akkor elvileg rámért a szerelő, hogy nem jön e ki rajta áram, de azt mondta, hogy nem, mert az ugye kinyírhat egy passzív hangfalat.
Ha lenne itthon valami jó multiméterem, akkor én is tudnám ezeket méricskélni, de most sajna nincsen. Informatikus vagyok, nem villamosmérnök, de nem riadok vissza egy kis barkácstól.
De ha ezen múlik és multiméterrel ki lehetne mérni, hogy hol a hiba, akkor beruházok egyre, vagy kutatok itthon egy kicsit.
Egyébként gondolkozok majd egy hangfalcserében is nyáron, csak addig jó lenne ezzel kihúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest