- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
BlacKSouL #87 üzenetére
Ha a ház oldallapját kivágnám a proci ventijénél, akkor a bordára alapból friss levegő menne. Az általad említett megoldásnál a borda egyik irányából jönne a friss levegő, de egyrészt a bordám széles kialakítása miatt, másrészt az ''erős'' szívóhatás miatt csak féloldalasan érné a friss levegő a bordát! Remélem érthető, de szerintem logikus elgondolás. Olvasgattam a fennt említett topicot, de én maradok annál az álláspontál, hogy a bordát igenis fújni kell!
A lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hőleadó felülete a bordának, szóval a ''lamelláit'' hűteni kell! A csövezésből csak a vga-t látom a jövők(/g)épemben!
-
-
(Bundás)
addikt
Ha adott egy ''ház-rész'', amiben van az alaplap+proci+vga akkor hogyan oldanátok meg a szellőzését minél kevesebb plusz venti nélkül? Nincs benne se winyó, se semmi csak ezek! pl. kéményeffektussal!? a procin egy alcomp hűtés van 12cm-es ventivel, a gt-n pedig pl. egy zalman vf-hez hasonló kialakítású borda! hol kapjon levegőt, hova venti, hova lyuk... ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest