- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
De természetesen hallani a motort de ugye 1:30.nál már 1300.RPM felett megy ott már minden ventinek van motor hangja, de engem nem is ezt érdekel mert 1000.RPM felett már a szélzaj elnyomja egy jobb venti motor hangját. engem az ilyen fajta motor hang ami itt van 0:20-0:27 között tud a sírba kergetni mikor ilyen kerepelő hangja van alacsony fordulaton(nálam az eLoop is ilyen csak nem ennyire hallhatóan)
A Corsair ML szériának meg egy egészséges szolid motor hangja van, az elviselhető de ez a berregő-kattogó motor hang nagyon idegesít, főleg éjjel hallani nagyon mikor már nincs más környezeti hang ami elnyomja. Nálam ha nincs nagy terhelés le vannak szabályozva a ventik ilyen 5-600.RPM re és ott baromi idegesítő tud lenni ez a berregő motor hang.
Az eLoop al sincs gond, ahogy írtam 1000.RPM körül már a szélzaj elnyomja a motor hangot és nem zavaró, de mikor csak netezés van nem kell 1000.RPM en tekernie.Remélem már érted az én nyűgömet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest