Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehet ,csak en vagyok szerencses ,nem tudom . Kb 5eves a win xpm, azota kb 22323020x volt cserelve a gepemben hardware (indultam 1700+ amd , abit alaplap . Ezutan 2500+ es egy masik abit lap . Majd 3200+ a64 , gigabyte lap , es jelenleg core2+ giga lap +pci-e VGA ). Na eddig en ugy csinaltam, hogy megvan az uj alkatresz , betesz a gepbe , driver felrak es kesz ,az elozo drivereket meg leszedtem kesobb amikor eszembejutott. Soha nem volt problemam. szerintem tul van spilazva ez a dolog ,hogy hu uj rendszer akkor windows reinstal ,meg driverclean hasznalata kotelezo stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest