Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Ígértem, hogy írok a biga-ról. Első ilyen próbálkozás volt, de nekem nagyon bejött. Ezután ha tehetem akkor csak így fogom csinálni a tésztát. Valami elképesztő illata van amikor kinyitod a dobozt két nap hűtőzés után és ugyan ezt érzed amikor sül. Az íze pedig isteni. 100% 48 órás biga volt 70% hidróval. Csak kis adagot, 3 bucira valót csináltam kísérleti jelleggel. Kézzel kezdtem dagasztani, de egy szenvedés volt persze. Elővettem a sima kézi robotgépet ês a dagasztó fejjel egy kettőre össze is állt a tészta. Ezzel az adaggal még elbírt, de határon volt szegénykém. Kell egy rendes dagasztó gép, de akkor gyerek játék az egész még a poolish-hoz képest is. Eszméletlen erős, de ugyan akkor lágy lett a tészta, nagyon könnyen lehet nyújtani. Próbálja ki mindenki aki még nem tette idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Quadro FX 570 eladó
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest