- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos a board részében az eladók sem biztosak sokszor, hogy épp mit árulnak vagy melyik példány van készleten. Mikor külön vettem lapot általában mindig volt egy kis elírás vagy tévedés.
Viszont ezt az NVR-t tudom ajánlani, vettünk már ismerősi körben több darabot, és nagyon bevált. Hi3536-el van szerleve, gyári heatsink (nem is igazán melegszik), 5mp-es kamerákkal használom, de 8mp-el sincs gondja.
-
markussandor
senior tag
Szvsz az usa nem tudja kinyírni a hikvisiont/dahuát, mert a működtetésükhöz nem kell semmi Amerikából.
Az angolok tudják esetleg ideiglenesen jégre tenni, egy esetleges ARM licenc megvonással.
De ezek a meglévő kamerákat már nem érdeklik, azok, köszönik szépen, működni fognak tovább :-) -
szetcsuszott
aktív tag
A nem stabil alatt mit értesz? (Hangsúlyozom, nem értek hozzá, csak olvasgattam utána, mert nekem is aktuális lesz) de ha kép akadozás, töredezés, csíkozás, fagyás, ilyesmi, az általában tápellátási hibára utal valahol. Mivel itt többeknek ez a fajta nvr van, és nem panaszkodnak, szerintem tegyük fel, hogy a 4 poe csati tudja, ami rá van írva, a 48v-ot és a nemtomhány wattot, miliampert. Akkor én a hibát első körben az nvr-en kívül keresném, lehet,hogy alapból szar valamelyik kábel, vagy véletlen rosszul lett rárakva a csatlakozó, vagy ilyesmi, és nem kap elég tápot valamelyik kamera. Esetleg fémtestű fémházas kamera fém szerkezethez nincs rögzítve szigetelő alátét nélkül? Állítólag az is lehet gond.. vagy az is előfordulhat, hogy valamelyik kamera hibás, és nagyobb áramot vesz fel, valamiért, mint kéne, esetleg eleve nagyobb áramot igényel, mint ami jelenleg egy poe porton rendelkezésre áll, mondjuk mert erős az infra. Ha ezeket kizártam, utána gondolnék csak arra, hogy hibás a rögzítő, ott is elsősorban a vinyót tesztelném le (főleg, ha rendszer újraindulások vannak).
Szóval első körben egyenként, felváltva kihúznék 1-1 kamerát, és nézném, mi történik... De mondom, nem értek hozzá, csak ezeket olvastam. -
szetcsuszott
aktív tag
rossz a link..
amúgy a felfüggesztésével pont nem foglalkoztam, főleg mert nem is tudom milyen a jó meg a rosszAzt néztem,hogy 48v poe legyen, egy márka legyen a rögzítővel,mert lehet kompatibilitás gond (bár ebben az árfekvésben a fotók alapján mind ugyanaz szerintem más néven) 1080p legyen. Meg elvileg ezek a 4 ledes "fényvetősök" talán messzebb meg jobban látnak éjszaka.
-
lappy
őstag
számold ki és megtudod
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Egyedi ékszerdobozka