- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
abcug
csendes tag
Hmm. Igen, valószinüleg még halott német katona is maradt egy pár ott a pixelek között :O
Komolyan: Mindenesetre furcsa, hogy csinálnak a gyártók egy terméket tudatosan (hisz tudják, hogy hibás és nem cserélik egy bizonyos limit alatt) rosszra, csupán a profit érdekében. Picit durva hasonlat, de amikor kiderült nem is tudom melyik Pentium procinál, hogy hibázik (baromi pici esélye volt ám annak) akkor sajnálkozva visszahívták és cserélték a procikat. Ezek meg direkt csinálnak szart :t -
abcug
csendes tag
Hü basszus, eddíg fogalmam sem volt, hogy vannak ilyen problémák, én azt hittem, hogy a microsoft sporólja el, hogy kimélje a monitort, mindíg kikapcsol egy-két pixelt. Pixel-saver rulez :)
Amúgy meg, kit érdekelnek ilyen dolgok, azt sem venném észre a 6 éves Targa 14'' monitoromom, ha egyszerre 10 pixxa megdöglene. ;]
Aktív témák
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG ULTRAGEAR 32GN63T 2K 165 GAMING MONITOR
- AOC WQHD Ultrawide 100Hz monitor + Alza ErgoArm monitor tartó kar
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer 27 colos hibátlan 100Hz monitor jó áron
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest