Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Sziasztok,
ez a topik azért jött létre, hogy a nagy e-roller tumultusban és kínai rendelési izgalmak közepette jusson időnk büszkélkedni az emberi erőnkkel hajtott rollerekkel is, és segíthessük az új roller vásárlása előtt állóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
A feleségemmel megbeszélve végül a Street Surfing Neont választottuk. Túl sok panaszt olvastam az Oxelokra, és ez dizájnra nekem jobban bejön. Ma meg is hozta a futár, délután meg is volt az első kör a bicikliző gyerek után a ház körül. Működöképesnek látjuk a dolgot mindketten, de a rollerezést azért még gyakorolni kell.
Maga a roller élőben is tetszik, de azt nem mondanám, hogy csúcsminőség. Nincs vele gond, csak annyi tűnt fel, hogy nem mm pontosak az illesztései. Meg elsőre nehéz volt összecsukni (nem nyomtam le eléggé a kioldó kallantyút), aztán meg nehéz volt szétnyitni (nem nyomtam eléggé előre a kormányt). Ezek persze a tizedik alkalommal odafigyelés nélkül is 3 másodperc alatt menni fognak. Arra kíváncsi vagyok az eséseket hogy bírja majd, biztos lesz az is... De gyengének nem tűnik.
Nagyon nézegettem a Boardyt is, tök szimpatikus, lehet hogy egyszer beruházok egy olyanra is. De egyelőre ezt érzem helyes vételnek. Ráadásul összecsukva tök jól elfér lakáson belül a vízóra szekrényben! :)
Köszönöm mindőtök tanácsait, még ha végül nem is fogadtam meg sem az Oxelot, sem a Boardyt. Az jó volt, hogy megerősítettetek abban, hogy a roller alkalmas arra, hogy a bicikliző gyerekek után menjek. Úgy tűnik, valóban. Legalábbis járdán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest