Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4051
csendes tag
Röhejes, mikor nem hozzáértők, pláne akik csak épp ismernek valakit nyilatkoznak arról ki az igazi, meg ki ért hozzá. Azért is, mert nem egyedül csinálták, és az Elendert abban az időszakban többen, több csoport is feltörte, meg aki igazán nyomja a szakmát, az nem látszat hacket csinál, és üzenget más lamma csapatoknak,tagoknak, pláne nem nyomja fel a többieket a zsaruknak, hogy kiengedjék...
Mr Dévényi: Gratulálok!
Kedves Uram, nem ismerem, de azzal, hogy nem gondolkozik, csak egy hardveres újságba ír, 'mer hogy szerezzek én egy hekkert' rémálma kergette hajnalban.... Tegye inkább ezt: nem kell túlságosan megerőltetnie magát, csak kinyitni más újságot is, mint a Magyar Nemzet! WOW!
Kis hazánkban kettő azaz 2 darab Legal Hacker csapat lézetik, mely cégen keresztül, hivatalos formában hack-el. A többi magánzó, és nem igazán fogja őket elérni. Az egyik csoport alapítója tulajdonképp a másik, hamarabb alakult csapatból kirúgott tag. Azt, hogy melyiket találja meg ezekután, a leleményességére bízhazzuk. Gyanítható, hogy a komolyabbikat 95% nem éri el sehogy. azé SoXerencsét! -
Hacked_4009
csendes tag
Naív vagyok (ezért lettem újságíró), de azért annyira nem, hogy azt gondolnám: egy ilyen felhívásra majd dőlnek a profik, és elmesélnek mindenfélét. A cikk úgy indult, hogy az elenderes srác nyilatkozni akart. Aztán az ügyvédje letiltotta. A téma azonban továbbra is érdekes, és szeretnék jól írni róla. Ennyi, gondoltam bedobom a köztudatba az ügyet, mert egy esélyt megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Temu
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest