Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
venember
üzenetére
igaz. Mivel a hitük tilt egy csomó dolgot, ami a civilizációval jár, ezért képtelenek beilleszkedni a ''modern'' (ez most nem jó szó ide, bocsi) világba. (Ezzel nem azt mondom, hogy a ''modern'' világ a jó, de ezzel kell kiegyezni sajna, mert más nincs, illetve rosszabbak vannak...Sajnos.)
Szerintem vannak ''felvilágosultabb'' országok, ahol az iszlám szabályait a XX.-XXI. századhoz igazítva követik (ezek a tehetősebb országok), és vannak a szegényebb országok, ahol még mindig a X. század dominál :( Ezt kicsit lesarkítottam persze, de remélem a lényeget érted.
A szegényebb országokban egyértelmű, hogy a ''köznép'' nem művelt, és sokkal erősebben kötődik a vallásához, emiatt sokkal könnyebben fanatizálható. Azonkívül szerintem nem helyes mentalitás mindenért mást okolni, bár az tény, hogy bűnbakot sokkal könnyebb találni, mint szembenézni azzal, hogy valaki hibázott, és nehéz és fárasztó munkával lehet csak a körülményeken javítani.
A vége kicsit általános lett, de azért remélem érthető.
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Yettel topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest