- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GemeriReem #170696 üzenetére
Nekem több évig tartott rájönni, hogy a neten keringő információk jelentős része egyszerűen nem igaz, ha nem koxolsz hozzá.
Talán annyi szerencsém volt, hogy mindig lesz@rtam az "agy-izom" kapcsolatot, mert sose értettem, hogy ez mit is akarna jelenteni(a mai napig nem tudom) és "egoból" nagy súlyokkal játszottam, nem mindig teljesen szabályosan.
Legalább 10 évig nyomtam úgy fekve, hogy nem is tudtam fekvenyomni.
Most se tudok, biztos lenne még tartalék normális kivitelezéssel.Long story short: a poweres vonal(+kardio) szerintem teljesen valid, valódi adatokkal lehet dolgozni és sokkal kevesebb az "érzés" a "szabályos kivitelezés" az "agy-izom" és hasonló megfoghatatlan ezoterikus dolgok. Van súly, meg van, hogy meg tudod-e csinálni.
Reális, objektív célokat lehet kitűzni, amik megvilágítás, hangulat, töltöttség, meg minden "ránézés" mentes.
A pihenőidők meg a gumicukor felejtős, nem fogok órákat kempingezni a teremben.A rendszeres kardio pedig kell, igen kardio.
Ha valaki nagyon nem tud hízni, az hagyja ki, mindenki más meg így járt. -
válasz
GemeriReem #170696 üzenetére
Azért szerintem ennek ahhoz is köze van hogy az "évek" alatt beért az izomzatod .
Én nem végzek komoly termés edzést de sokkat ugrott az erőszintem az elmúlt 10 évben . Volt hogy hónapokat hagytam ki . Három hónapja kezdtem el újra edzeni nagyon erős nyak lapocka fájással . Érzésre olyan 80 % megmaradt másfél évvel ezelőtti szintemhez képest .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 3
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hunt: Showdown
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest