Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Sterilzona #167201 üzenetére

Először én is néztem, hogy na ez mi a tököm lesz. De nagyon jó. Nekem ez az adag 2 kajálásra elég, alkalmanként ~500 kalória. Tökéletes.

A fogyáshoz annyit, hogy lassan bemegyek 100 alá, na akkor lesz már igazán királyság. Jelenleg 100,4kg vagyok. 141,6-ról indultam áprilisban. Kollegina állítása szerint 49kg, szóval még 8-at kell fogynom kb :)) Viccet félretéve tényleg olyan 90-95 között fogok megállni és valóban nagyon sokat hagytam benne, legfőbbképpen azért, mert nem akartam heti 1,5kg fölé menni. Most majd a kicsit izmosodás lesz a lényeg, bár arra azért figyeltem az utóbbi 4 hónapban már. Most én teljesen átálltam erre a kajára, hiába esznek a kollégák mellettem marhapörköltet, rántotthúst, spagettit nem érdekel, egyszerűen nekem jelenleg ezek a kaják nem kellenek. Majd ha elértem a célom, akkor hetente egyszer ezek is bele fognak férni. Most is belefér egy fél pizza néha, de amíg ilyen szuper recepteket találok neten, addig semmi gond :)

Új hozzászólás Aktív témák