Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dorien
veterán
Revenge of the Kukásman:
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Jazzos #34903 üzenetére
Egyik régi ismerősöm volt igazgató. Teherautón faigazgató.
Feketeöves karatés volt egyébként és egyszer elment dokihoz, hogy fáj a háta. A röntgenen kiderült, hogy el van törve a gerince! Olyan hátizmai voltak, hogy így is egybetartották... Persze egyből bennfogták műtétre. -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Hogy szépen induljon a szilveszter:
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34867 üzenetére
Processzorok...
-
Dorien
veterán
Eladó karcmentes 17" Belinea 101715 TFT monitor - 14.000Ft
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Eladó karcmentes Belinea 17" TFT monitor - 14.000Ft
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Egy kis punci így a két ünnep közöttre:
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34715 üzenetére
Nálunk dettó.
Egészen tele vagyok, de most hívnak halászlét enni. -
Dorien
veterán
Ja és persze:
-
Dorien
veterán
válasz
DelArco #34674 üzenetére
Milyen gép kell ahhoz hogy HD filmet tudjon nézni az ember? 'Megvettem' ezt a 14 gigás 300 filmet vagy mit aztán erre csúszik a hang vagy 2 percet
Szerintem egy bármilyen kétmagos proci 3GHz-en + 2GB RAM + SATA HDD jó hozzá.
Ez alatt is mehet, de necces, ez a konfig pedig már olcsón megvehető. -
Dorien
veterán
Még egy kis humor mára:
Tanyasi Avatar 3D rivjú:
"Ezt az élményt meg kell osztanom veletek!Mivel nem akartam kilógni a sorból,felvettem a szebbik gumi csizmám,vállamra akasztottam a tarisznyám,felültem a vonatra és felmentem a nagy faluba.Anyám csomagolt be kolbászt meg szalonnát.Elmentem abba a Plázába amit arról neveztek el ahol régebben Maximus is sok vért kiontott.Bár már mire oda értem a gladiátorok nem voltak ott.Egyedül a Vas Gábor volt ott aki szokta fordítani hogy a Maximus mit mond.
Amikor csöngettek hogy kezdődik a film bementem és leültem.Adtak ilyen fura szemüveget is,de amikor felvettem majdnem hasra estem mert nem láttam tőle semmit.
A helyemre mentem,leültem.Szerettem volna a kemence mellé ülni,de nem találtam meg hogy hol van,pedig nagyon meleg volt ott bent,úgyhogy levettem a bekecsemet.A mögöttem ülő szimpatikus fiatal házaspár megkért hogy vegyem le a kucsmámat mert nem látnak tőle túl jól.Nagyon kedvesek voltak ezért megkínáltam őket fröccsel meg szalonnával, mondtam hogy csak egy üveg szódát hoztam viszont a demizson még félig van borral.Azután bemutatkoztam és ők is, a fiút úgy hívták hogy Sanyi, a lányt meg hogy Peti.
Na szóval megyen a film.Nagyon hangos volt ezért bedugtam a vattát a fülembe amit az asszony csomagolt arra az esetre ha nagyon fújna a szél.
Meg én még olyan fajta állatokat nem láttam mint ottan,pedig a Hódosi Pistinek a szomszéd tanyán van mindenféle állata,de ehhez foghatóakat én még nem éltem meg.Sokat gondolkoztam azon hogy ezeket az állatokat hogyan ölik le karácsony tájt.
Hanem amikor az az ember ott a vásznon belebújt abba robotba és felém nyúlt,nagyon megijedtem és előrántottam a szalonnázó késemet! Utána már senki nem akart bántani úgyhogy nyugodtan meg vacsoráztam.Mivel éreztem hogy elnyom az álom,levettem a csizmámat hogy majd hunyok egyet.
A mellettem ülő ember erre egy kicsit nyugtalan lett úgyhogy vissza húztam a csizmámat.
A film nagyon szép volt meg nagyon fajínak voltak benne azok a furcsa színű és beszédű macskafejű óriás patkányok,akiknek a fejükön túl hosszúra hagyta a gazdájuk a prémet.Én otthon a Buksit mindig megszoktam nyírni ha a szemébe lóg a szőre,mert különben nem lát és neki megy mindennek.Az is érdekes volt hogy az ott elhullott állatokat nem zsigerelték ki hanem ott hagyták ebek harmincadjára.
Azután vége lett az előadásnak felkapcsolták a lámpát és menni kellett haza.Siettem én is hogy az esti fejésre otthon legyek.
Minden estre egy nagy élménnyel lettem gazdagabb amit majd a Bélánál a sarki borozóban elmesélek.
Nagyon köszönöm hogy felhívtátok a figyelmemet erre a nem mindennapi mozi vetítésre.Maradok alázatos tisztelettel:kicsiwini jászfaszakaszálóról"
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Na még egy óra és indulhat a városi rallyfutam.
Kíváncsi leszek az utak minőségére. -
Dorien
veterán
Az enyém szerencsére pöccre indul izzítás után.
Októberben kapott 4 új NGK izzítógyertyát, meg egy új 70Ah-s Varta akksit még januárban.
Év végén a pizzázást is befejezem vele, remélem egy ideig nem lesz gond a ráróval...
Vezérműszíjcsere lesz majd valamikor esedékes, de talán még bírja vele pár tízezer km-ig. -
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34539 üzenetére
Sorry, akkor rosszul olvastam.
Mindenesetre én csak valami jó helyre vennék jegyet, középtájon vagy hátul.
Nem voltam még az Arénában, csak okoskodom. Nekem a Pláza 2-es terem is nagy élmény volt 3D-ben. -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34513 üzenetére
Állítólag Imax 3D-s vetítésre már csak jövőre kaptok jegyet.
-
Dorien
veterán
Srácok, ha igazi moziélményre vágytok, nézzétek meg 3D-ben az Avatar-t.
Az idegen bolygón játszódó sztori kb. a "Mátrix" és a "Farkasokkal táncoló" elegye, de a látvány az minden eddigi produkciót a földbe döngöl.
Varázslatos egy film. -
Dorien
veterán
Na, azért az ilyen hányásokat meg cocákat lehetőleg mellőzzük itt...
Köszönöm. -
Dorien
veterán
Kindertojás jamaikai módra:
-
Dorien
veterán
Take it easy!
-
Dorien
veterán
Itt meg egy kis adalék a salgótarjáni machétés gyilkossághoz:
Egyik áldozat
Másik áldozat
ElkövetőR.I.P.
-
Dorien
veterán
válasz
VinoRosso #34232 üzenetére
Kicsit vegyél vissza az arcból pajtás.
Nálad sohasem az igazságról volt szó, hanem hogy neked van igazad, és ha valamiért mégsem, akkor cseréljünk szórendet, meg értelmezzünk át szavakat, meg linkeljünk innen-onnan, meg hasonló baromságok. Egy elméleti egoista egyetemista vagy, aki képtelen beismerni, ha valamiben tévedett. -
Dorien
veterán
Leszámolás Joshi Bharat műsorában
Tényleg nem rendőrök kellenének oda, hanem pár fejsze, kés, aztán mehetne a realtime gladiátorshow. Lenne nézettség, vazze...
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34097 üzenetére
-
Dorien
veterán
Kentucky Fried Chicken tanúvédelmi program:
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #34009 üzenetére
Google Picasa tud ilyesmit.
-
Dorien
veterán
Mikulásnapi különkiadásunkat megszakítjuk:
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33940 üzenetére
Ma 6db ilyen főtt krumplit ettem meg, de azok rendesen le voltak borotválva.
-
Dorien
veterán
Az informatikust elküldi a neje boltba:
- Vegyél margarint, és ha van tojás hozz 10-et.
A férj hazaállít 10 margarinnal.
- Volt tojás. -
Dorien
veterán
Sorry, lemaradt az új pic(s):
-
Dorien
veterán
Áhh, ezt az esztétikai élményt meg kell osztanom veletek.
Csak képzeljétek el:
Trópusi sziget, jéghideg koktél a kézben és semmi más dolgod, mint...Kellemes hétvégét!
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33889 üzenetére
Bírom, ezeket az avatár-linkeléseidet.
-
Dorien
veterán
Problem:
Egy Asus laptop Firefox 3.5 és IE 8 alatt hibásan, bizonyos képek nélkül jelenít meg bizonyos weboldalakat. Pl. hiányzik a Google.hu színes "Google" felirata, vagy a Startlap kék kerete, háttere, stb. Mitől lehet ez?
Google Chrome és Opera 10.10 alatt minden oké. -
Dorien
veterán
Egy tapasztalatlan, Frank nevű chili-kostoló feljegyzései, aki Ausztráliából tett látogatást Durban-ben, Dél-Afrikában:
"Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy chili főzőversenyen. Az eredeti bíró megbetegedett az utolsó pillanatban, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál, és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két helybeli) biztosított afelől, hogy a chili egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."
Íme az értékelő lapok a versenyről:
Chili 1: Manoj Maniac Mobster-Monster chili-je
1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerű zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
FRANK: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem, ez volt a legrosszabb. Ezek az indiai fickók őrültek.Chili 2: Applesamy Utánégető chili-je
1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
FRANK: Gyermekektől távol tartandó!! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fajdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sört kellett hozniuk, mikor meglátták az arcomon a grimaszt.Chili 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót chili-je
1. BÍRÓ: Kiváló tüzes chili! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli chili, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
FRANK: Hívjátok Lucas Heights-t, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielőtt meggyulladok. A pincér kislány hátbavágott, így most a gerincem a mellkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.Chili 4: Barbu Fekete Mágiája
1. BÍRÓ: Fekete bab chili gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító.
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazán lehet chili-nek nevezni.
FRANK: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem. Lehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? Savathree, a pincér kislány mögöttem állt a friss sör-utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem, szintén. Nem lehet, hogy a chili fokozza a nemi vágyat?Chili # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erős chili. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: chili aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik, és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyző megsértődött, mikor megmondtam neki, hogy a chili-je következtében agykárosodást szenvedtem. Savathree megmentette a
nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.Chili 6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja
1. BÍRÓ: Híg de mégis erős vegetáriánus chili. Jól eltalált egyensúly a különféle erős paprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erőspaprikát, hagymát és fokhagymát. Igazán Nagyszerű.
FRANK: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összeszartam magam mikor fingottam, és attól félek, hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik, senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve azt a Savathree lotyót, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a seggem vele.Chili 7: Sugash Sikító Szenzáció chili-je
1. BÍRÓ: Közepes chili, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
FRANK: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a chili, ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A
gatyám tele van láva-szerű szarral, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem, abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon levő 10 centis lyukon keresztül.Chili 8: Hansraj Hegyi Szent chili-je
1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű chili, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevétesse magát.
2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott chili, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett, mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről, és magára rántotta a chilis tálat. Nem biztos, hogy túléli. Szegény Ausztrál, kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípős chilihez?
FRANK: Nincs feljegyzés. -
Dorien
veterán
Na még egy, aztán pihenek:
-
Dorien
veterán
Munkafelvételhez pszichológiai tesztet végeztetnek a jelölttel.Azt mondja a pszichológus:
- Akkor most tesztelem a felkészültségét. Ön megy a sötét utcán és lát két fénypontot közeledni maga felé, jó gyorsan. Mit gondol, mi az?
- Egy autó - mondja a jelölt.
- Nem elég. Milyen autó? BMW, Audi, Volkswagen..?
- Honnan tudhatnám...
A pszicho hümmög, majd folytatja:
- Egy mentőkérdés. Ön megy a sötét utcán és lát egy fénypontot közeledni maga felé, de sokkal lassabban. Mit gondol, mi az?
- Egy bicikli.
- Nem elég. Milyen bicikli? Camping, mountain bike, verseny..?
- Honnan tudhatnám, maga mondta, sötét az utca - idegeskedik a jelölt.
- Sajnos, nem tudom átengedni - mondja a pszicho. A jelölt, mielőtt szomorúan elmenne, odafordul hozzá:
- Feltehetek én is egy hasonló tesztkérdést?
- Persze, mondja a doki.
- Ön megy a sötét utcán és lát a sarkon egy kihívó ruházatú, kifestett nőszemélyt. Mit gondol, ki az?
- Hát egy kurva.
- Nem elég. Milyen kurva? A nővére? A felesége? A lánya? Vagy az a jó kurva anyja? -
Dorien
veterán
"Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy szőke nő bejött és kért tőlem egy hétszáztízes alkatrészt. Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nő : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta.
Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és
megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!"ITT a híres 710 es alkatrész: [link] "
-
Dorien
veterán
Shopping
-
Dorien
veterán
Ilyenek kapnak jogsit b+...
-
Dorien
veterán
Feleségemmel ellátogattunk a mezőgazdasági kiállításra, s mindjárt az elején a tenyészbikák fogadtak bennünket. Ahogy az első karámhoz értünk, a következő tábla tudatta a lakójáról, hogy:
„EZ A BIKA A MÚLT ÉVBEN 50-SZER NEMZETT”
Feleségem játékosan a bordáim közé bökött... mosolygott és csak annyit mondott: ...50x a múlt évben, hallod?...
Aztán a következő karámra az volt írva, hogy:
„EZ A BIKA 150-SZER NEMZETT A MÚLT ÉVBEN”
A nejem egy egészségeset lökött rajtam, s csak annyit mondott, hogy: „...Hmmm! Remek! Ez több mint kétszer egy héten! Tanulhatnál tőle!...”
A harmadik karámhoz érkezve öles betűkkel az volt kiírva:
„EZ A BIKA 360 ALKALOMMAL NEMZETT A MÚLT ÉVBEN”
Feleségem olyan tűzbe jött, hogy a könyökével majd eltörte a bordáimat, s átszellemült arccal rebegte: „...minden áldott nap! Ettől már aztán IGAZÁN tanulhatnál!...”
Mire én bátorkodtam megjegyezni, hogy „...Menj már oda, és kérdezd meg tőle, hogy ez mindig ugyanazzal a régi jó öreg tehénnel történt-e?...”Most már a kritikus állapoton túl vagyok, az orvosaim szerint a felépülés biztos jelei mutatkoznak nálam.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
m1-en megy a Tarantino-féle Kutyaszorítóban, nézzétek!
-
Dorien
veterán
Válság van. Mennyetek dógozni:
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
17-19-21" CRT monitort vennék.
Árajánlatokat várok. Thx! -
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Földhöz csapod párszor, aztán utána kussban lesz.
Aktív témák
- iPhone topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest