Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
törölt tag
válasz VinoRosso #24654 üzenetére
Való igaz, hogy teljesen felesleges ez a proci, videókártya... 2 hónapja játszottam Call of duty world at warral, vista-t raktam fel, utána megfogadtam majd jól végigviszem... Azóta se raktam fel, valahogy nincs rá időm... De tudom hogyha játszani akarok akkor simán visz mindent. Amúgy én másra nem csak a gépemre költök, hogy mindig viszonylag normális legyen... Meglepődnél maradjunk annyiba, ha tudnád, mihez milyen áron jutottam hozzá tavaly nyáron... 3 év gari mindenre, és mondjuk azt, hogy többér eltudnám adni jócskán mint amennyiért akkor vettem... 4Ghz-n én is nyomattam a procit, zalmann hűtés van rajt bírná is csak nem láttam értelmét és a lényeg megint ez... Hogy minek? Nem az a baj, hogy költünk rá, hanem hogy minek húzzuk még a jót még jobbá? És utána ahogy valamelyikőtök írta, kinek nagyobb a farka szindróma alapján a 3d mark pontoknak örülünk...
De igaziból felesleges erről akár még 1 postot is írni, hisz én nem a tuning ellen vagyok (én is próbálgattam, sőt utána is olvastam olvasok most is kíváncsi vagyok gépem végére... ) csak nem értem hogy warum?
LACI
Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest