Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz kisgyerek85 #16325 üzenetére
teljesen normális.
-
spiky03
veterán
válasz kisgyerek85 #19864 üzenetére
Nálam is így van. Most épp a téli alussza a nyári álmát.
Nekem is járt hozzá takaró, de én nem takartam le, csak lemostam őket, meg gumiápolóval bekenetem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
rbalint88
addikt
válasz kisgyerek85 #19978 üzenetére
használtan is lehet gumit venni, csak egyrészt alaposan meg kell nézni, másrészt meg nem kell csodát várni, a jó gumi nem lesz feltétlenül olcsó. az új ár fele-70%-a között lehet értelmes használt gumit venni, attól olcsóbban nem igazán. vagy öreg lesz vagy annyira kopott, hogy nem éri meg felrakni. nekem eddig jók a tapasztalataim a használt gumikkal, de csak két (+1) esetben tudom ajánlani:
- hamarosan el akarod adni az autót és kell rá valami gumi
- ki akarsz próbálni egy adott gumit kisebb kockázattal (én most ezt csináltam)
(- valami hiperritka ergo kurvadrága méretű gumi van az autón és defekt miatt keresel hozzá arányosan kopott gumit/gumipárt a defektes kerékre/tengelyre) -
Qru
MODERÁTOR
válasz kisgyerek85 #38632 üzenetére
Ha szakszerűen volt tárolva akkor egy használaton kívüli gumi 4-5 éves koráig újnak számít ( [link] ). Ha bomba az ára, akkor venném.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisgyerek85 #47272 üzenetére
Igen, tengelyenkent kell megegyezonek lennie a guminak. Ennek ellenere egyaltalan nem javasolt. Vegyel vmi olcso 4evszakost es akkor le van a gond es meg biztonsagos is lesz.
#nincsbennetarcsi
-
forceberg
veterán
válasz kisgyerek85 #53897 üzenetére
Ahogy nézem, ez egy Doblo B1 kereke volt. Nem is egy túl nehéz jármű. Semmi padka vagy kátyú nem volt?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisgyerek85 #53897 üzenetére
Az kemeny, siman lehetett volna belole nagyobb baj.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz kisgyerek85 #62537 üzenetére
Ha nem latszik ki a szal, akkor nem kell cserelni. Nezessetek meg gumissal, ha biztosra akartok menni, de igy kepen egyaltalan nem tunik komolynak a serules.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisgyerek85 #62537 üzenetére
Ha nem latszik ki fem resz felhajtva a serukest akkor nem mely, hasznalhato a gumi.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz kisgyerek85 #63000 üzenetére
70e km eleg jo, asszem pont a rovid futasteljesitmenyt szoktak kritizalni ennel a guminal.
Lehet kovetkezore visszaterunk mi is a Vredesteinhez a CC2 utan. -
raziel01
veterán
Ez a Quatrac?
-
svedmalac
tag
Az enyémben 60 van most kb., tízezrenként cserélem.
Ahogy mentem tegnap este a 8-ason, belekezdtem egy olyan előzésbe, amit nem kellett volna. Megtévesztett a magas gabona és előbb jöttek szembe, mint gondoltam.
Mondjuk új ATE fékek vannak az autón, de használni is kellett. Első osztályú reakció volt a gumiktól, még a vészvillogó is bekapcsolt.
Ennél többet mit várjon bárki is egy jó gumitól (4S-től)?
Egy szezonra még simán jó lenne itthon, de mint írtam régebben, néha átmegyünk osztrákba, náluk/miattuk már nem akarok parádét.
Ha ez nem lenne, én kb. 80 ezerre saccolnám a megbízható futását.A héten nem voltam, de amit még ne felejtsen el senki az olvasottak alapján:
Tapasztalat tekintetében nagyon vegyes a banda.
Én pl. 50 évesen 93 óta vezetek a kacsától a Volvo S70-en át az A6-ig mindent. Lóerőben a 29 és a 226 közé tenném
Nyilván teljesen más (élet)tapasztalattal bírok, mint aki most akár egy 20 éves srác.
Lehet, hogy kézi váltós autót nem is vezetett, vagy akár csak villanyosat vezet.
Első hajtás vs. hátsó, stb.
Végtelen.Kopás, zaj és egyéb tapasztalat tekintetében ezeket ne hagyjátok figyelmen kívül, hisz sokszor szinte mindenkinek igaza van, de van, hogy elbeszélünk egymás mellett.
És ami az örök: minden autó más.Láttam egy képet ma a FB-on. Végtelen (jel) + végtelen (jel) = 16 (el volt fordítva -90 fokkal)
Tényleg sokszor csak nézőpont kérdése...[ Szerkesztve ]
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Nokia 930, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #63062 üzenetére
Megjöttek a gumik. 2db 1024, 2db 1524 dot számú.
Volt készleten nekik H sebességindexű, abból vettem. Rászántam a 1200ft/db felárat, megnézzük milyen lesz előző T-s volt. Igaz 150km/h-ig szoktam max közlekedni.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisgyerek85 #63159 üzenetére
Botrány micsoda kontárok vannak. Múltkor úgy kellett szólnom a gumisnak, hogy ne tépje ki a szelepet, mert aktív TPMS-es az autó. Akkor új TPMS is kéne az meg nem olcsó azért... Azóta inkább előre szólok, hogy TPMS-es szelep, ne buzgerálják.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest