Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Pont ezt írtam neked, hogy személyautó gumik közül nagyjából csak a Vredestein ST3 van az értelmesek közül, viszont az biztos, hogy személyautó gumik közül ez való "terepjáróra", láttam már Vitara-n is, és maga a gumi felépítése is eléggé "4x4"-es.

A gumi előnyei: Kiemelkedően (nagyjából no.1) jó tapadás hóban, szintén jó tapadás vízen/szárazon, viszont a nagy barázdák miatt nem sportos, nem olyan közvetlen a kormányreakció, mint egy "laposabb" gumin... Tehát ez egy "terepesebb" gumi, de a kopása nem rosszabb, mint a hasonszőrűek, viszont hóban nem sok jobb van nála.
A hátrányait tehát leírtam az előző bekezdésben, nem sportos a nagy barázdák miatt, mondjuk én azért szeretem tempósabban venni a kanyarokat, körforgalmakat, és a tapadása nagyon jó, szárazon sem éreztem sosem, hogy kevés lenne a gumi, pedig direkt mentem be kanyarokba úgy, hogy na alapjáraton ennek a sebességnek a 75%-ával sem szoktam kanyarodni, mégis semmi jele nem volt, hogy nagy lenne a tempó a guminak, magyarul ezzel csak annyit akarok mondani, hogy értelmes embernek, aki nem úgy megy be egy kanyarba, hogy sikerülni fog-e vagy nem, annak bőven sok a tapadása a kanyarokban is, fékezésben meg aztán pláne simán hozza azt a szintet, amit a legjobbak. Tehát ez a "nem sportos" minősítés részemről annyit jelent, hogy a mostani nyári Vredimhez képest a téli mondjuk kanyarokban rosszabbul tapad 10%-kal (hasraütöttem, a különbség tényleg kicsi), de ez a szint még mindig top kategóriás, tehát más átlag téligumi sem lesz jobb.
Az esőben növekvő fogyasztást én mint írtam korábban, nem vettem észre, lehet igaz, nem tudom, vegyes körülmények között használom, volt benne eső, száraz, hó is, az átlagom nem változott, max. 1-5 dl-t, de az 800-900 km-re vetítve bármi lehet. Ami érdekes, hogy a nyári gumival semmivel nem fogyaszt kevesebbet az autó, inkább manapság 1-2 dl-rel többet mérek, ami elég érdekes, mert ugye melegebb van, hamarabb bemelegszik, de ez már ugye nem ez a téma... Amíg nem megy 6,5 fölé a vegyes addig nyugodt vagyok

Azt nem tudom ez megint miért lett ilyen hosszú, pedig nem akarok ennyit írni...

Tehát ajánlott ez a gumi, ha én nagyon meg vagyok vele elégedve akkor szerintem más is meglesz, a felhasználói vélemények erről a gumiról is kiemelkedően jók, mint minden egyes átlag méretre forgalomban lévő Vredi gumiról. Mindegy mikor veszed meg, számottevő különbség valószínűleg nem lesz.
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Én nem biztos, hogy vennék ennyire ballonos gumit. Ez a gyári méreted?
Snowtrac3 korrekt gumi, de nem a legjobb. Ár/érték arányban jó. Hóban nagyon jó. Vizes úton sokat fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Mobil flották
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Ajkai ólomkristály
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest