Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz tboldi #58652 üzenetére

Nézd meg a doblókat, a piac beárazta az 1.3 jtd-ket, növekvő áras listázás esetén az első 30-ból 25 mind 1.3 jtd motor. Nincs jó híre, az meg nem úgy terjed el, hogy mások is az én véleményemre- tapasztalatomra alapozták a saját vélemyüket, köztudott dolog ez...
    Szóval lehet, hogy neked mindez önmagába nem mond sokat, én jó 10 éve tudom, hogy ettől tartózkodni kell, a szomszédom vett ilyet újonnan, egy festéküzlete volt, ahova bejárt, meg ide- oda szaladgált, nem volt egy agrasszívan közlekedő típus, kímélte a kocsit, viszont ennek ellenére rendszeres szervizelés mellett 70 ezer km-nél, lánc átugrás, 800 ezres komplett felújítás kellett. Én már akkor is autóalkatrészekkel foglalkoztam, csak amerikai vonalon, így sok rálátásom erre nem volt, de egy szervizelés alatt beszélgettem a szerelő sraccal erről, aki a másik szomszédom volt, hogy ő már vagy 30 ilyet csinált, mindnek ez a baja, elbaxták a gyárban. És az még csak a lánc nyűg... És az elmúlt 10 évben sem jöt tszembe egyetlen másik tény sem, ami megcáfolta volna, most vlaójában te se tudsz mellérakni semmit, csak kétkedsz. Tegyed, nem célom meggyőzni senkit! ;)

Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, van aki utazásra, van aki házra teszi félre, mások motort újítanak fel belőle.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés