Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tboldi
üzenetére
Nézd meg a doblókat, a piac beárazta az 1.3 jtd-ket, növekvő áras listázás esetén az első 30-ból 25 mind 1.3 jtd motor. Nincs jó híre, az meg nem úgy terjed el, hogy mások is az én véleményemre- tapasztalatomra alapozták a saját vélemyüket, köztudott dolog ez...
Szóval lehet, hogy neked mindez önmagába nem mond sokat, én jó 10 éve tudom, hogy ettől tartózkodni kell, a szomszédom vett ilyet újonnan, egy festéküzlete volt, ahova bejárt, meg ide- oda szaladgált, nem volt egy agrasszívan közlekedő típus, kímélte a kocsit, viszont ennek ellenére rendszeres szervizelés mellett 70 ezer km-nél, lánc átugrás, 800 ezres komplett felújítás kellett. Én már akkor is autóalkatrészekkel foglalkoztam, csak amerikai vonalon, így sok rálátásom erre nem volt, de egy szervizelés alatt beszélgettem a szerelő sraccal erről, aki a másik szomszédom volt, hogy ő már vagy 30 ilyet csinált, mindnek ez a baja, elbaxták a gyárban. És az még csak a lánc nyűg... És az elmúlt 10 évben sem jöt tszembe egyetlen másik tény sem, ami megcáfolta volna, most vlaójában te se tudsz mellérakni semmit, csak kétkedsz. Tegyed, nem célom meggyőzni senkit!
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, van aki utazásra, van aki házra teszi félre, mások motort újítanak fel belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Ajkai ólomkristály
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest