Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
wkrisz
újonc
Asszem csütörtök bukott !
Szolgálati közlemény: tervezett karbantartás miatt a PSN átmenetileg nem lesz elérhető február 12-én (csütörtökön), helyi idő szerint 18:00 és 21:30 között.
A karbantartásban a következő szolgáltatások érintettek:
- PlayStation Store minden eszközön
- PlayStation Network fiókkezelés
- PlayStation Network fiókregisztráció
- Szórakoztató szolgáltatások
- Online játék
A karbantartás ideje alatt továbbra is gyűjthetitek a trófeákat, és ezek hozzáadódnak majd a profilotokhoz, amint újra elérhetővé válik a PSN. -
gaebriel
tag
Zsír, köszi!!!
Nézegessétek a facebook oldalt is, már oda is kirakom a híreinket.
-
gaebriel
tag
Ezen a héten, csütörtökön este 20 órakor megtartjuk második összejövetelünket!
Ezúttal témája is lesz a bulinak, mégpedig a motorok. Megjelenés kizárólag motorral vagy quaddal, lehetőség szerint crew színben!
Helyszín: Del Perro Beach
Várunk mindenkit szeretettel! (na meg a fűrészelt csövűvel) -
gaebriel
tag
Lenne egy fontos kérésem. Mindenki, aki már tag (vagy tag szeretne lenni) mindenképpen írjon egy mailt a gtahoc@gmail.com címre a taggá válás szándékát jelezvén (platformot is írjátok bele).
Ez csak egy formailtás, de része a klántagságnak. Köszönöm a segítségeteket!
Ma délután gyertek farmolni! -
gaebriel
tag
Igen, ez klassz kis videó.
Más:
Aki szeretne PS+-t venni, most az edigitalnal 11.900.- az éves és 3890.- a 90 napos!
-
rpmuller
csendes tag
Biztosan lattatok mar ezt tobben, de nekem nagyon tetszett
https://www.youtube.com/watch?v=LY55pS7zaDo&t=0m30s -
gaebriel
tag
Örülök, hogy tetszett a videó.
-
motkany91
csendes tag
Egyenlőre annyiban maradtunk ,hogy havi 1-2 alkalmat fogunk beiktatni , de majd kiderül mennyire kívánják az emberek
amúgy szinte minden késő délután/este 3-4-5 fővel azért szoktuk nyomni. Vegyél fel mindenkit psn-en és akkor látni fogod te is, mikor ki merre...
Én a héten du. dolgozom így minden nap reggel 9től olyan délig elérhető vagyok meg este 11fele ameddig bírom magam , fent vagyok.
-
motkany91
csendes tag
Ja ja... nagyon jó volt
és nagyon jó lett a videó is össze vágva !
-
gaebriel
tag
-
gaebriel
tag
Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy ez igazán jó móka volt.
Végül 8 derék legény gyűlt össze az első találkozóra, és 2 órán keresztül mókáztunk. Hát rég nevettem ennyit, az biztos.Holnap majd rakok fel képeket és videót, és arra kérlek titeket, hogy ha csináltatok képet, videót, akkor osszátok meg!
-
gaebriel
tag
Remélem senki nem felejtette el, hogy most vasárnap, február 1-én magyar idő szerint 14:00-kor csapatgyűlés lesz only invite session keretében, ezzel kapcsolatban lenne néhány gondolatom.
A cél az lenne, hogy megnézzük, hányan vagyunk jelenleg, akik aktívan játszunk.
A program nem lesz túl összetett. Az elején készítenénk pár csapatfotót, így arra kérek mindenkit, hogy autóval (vagy egyéb járművel) érkezzen. Ezt követően létszámtól függően közös pénzfarmolás.
Ha csak pár percre tudsz felönni, akkor is gyere el kérlek.
Vasárnap minden crew tagot, aki fent lesz, meghívok a privát sessionbe. Jó néhány játékos van, akikkel még nem tudtam személyesen felvenni a kapcsolatot, de ez is folyamatban van.
Ezenkívül minden este van közös küldizés, ide szintén várunk mindenkit. Vegyetek fel bátran PSN-en, és gyertek chatre.
Egyébként nagyon örülök, hogy napról-napra jöttök esténként, sok új taggal is megismerkedhettem, remélem a jövőben is így lesz. Ne feledjétek a mottót: EGYÜTT MINDEN JOBB! -
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Nem rég vettem ps4et. Remélem sikerül csatlakoznom a klántokba. Addig akinek van kedven felvehet psn-re: JNSK88
Remélem mihamarabb találkozhatunk LS-ben -
Horec
tag
Utolsó képen megint ott egy ideges hillbilly traktor sofőr
-
gaebriel
tag
-
motkany91
csendes tag
Na szóval itt is sziasztok !
és akkor egy képpel nyitnék
tegnapi zűrzavaros forgalomról..
-
gaebriel
tag
Aki már tag, annak pár hasznos infó:
Minden tagnak KÖTELEZŐ összekapcsolnia a Social Club-os profilját a KONZOLOS illetve PC-és profiljával a Social Club oldalon! Ugyanis új szabályzatunk értelmében 2015 január 1-től BAN-oljuk azokat akik nem teszik meg!
1. Lépj be a Social Club oldalra
2. Kattints a Beállításokra (A neved melleti kis fogaskerék.(Azon belül: SETTINGS)
3. Kattints a LINKED ACCOUNT fülre
4. Válaszd ki a konzolod és kattints a LINK ACCOUNT-ra, felugrik egy ablak.
5. Lépj Be a konzolos profiloddal.
Miután kész vagy ne felejtsd el láthatóvá tenni számunkra is!!!
(Visibility : Friends & Crews) Ennyi.
Ugyanakkor mikrofon (head-set) használata is kötelező!
Megértésed és segítséged nagyon köszönjük. -
Horec
tag
-
gaebriel
tag
!!!!!CSAPATGYŰLÉS!!!!!
Február 1-én vasárnap 14:00 órakor (UTC+1) online csapatgyűlést tartunk private session keretében.
Részletek később.
Mindenkire számítunk!
-
gaebriel
tag
Nice
-
gaebriel
tag
Sziasztok!
Üdvözöllek a HOCC klán PS4-es klán topikjában!
A klánról, a csatlakozási lehetőségekről az alábbi linkeken tudsz tájékozódni:
A topik célja az, hogy a HOCC klánon belül a PS4-es játékosoknak legyen egy saját kommunikációs felülete. Emellett természetesen várjuk új tagok jelentkezését, légy akár kezdő, akár öreg motoros. Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, arra is igyekszünk válaszolni.
Ha vannak képeid, videóid játékélményedről, ne habozz, és oszd meg velünk!
Jó játékot mindenkinek!
-
gaebriel
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest