Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz ProgenXL #43529 üzenetére
Az utolso a legkomolyabb
En ram egyszer egy hacker a videken talalhato nagy narancssarga gombot rakta ugyanigy mutattam. Nem kicsit ilyedmet meg hogy vegleges a dolog egybol ki is leptem. Aztan megnyugodtam amikor bejelentkezes utan ujra a hagyomanyos karakterem fogadott."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #43616 üzenetére
Megállítani, meg elvenni viszont érdemes, mert elég masszív. Ha éppen nincs kéznél kuruma.
Meg a kezdőknek jól jöhet. Anno én is a rendőrségnél laktam, ott volt nekik a páncélozott autójuk, meg mellette a mentők. Így mindig volt páncélozott járművem és helim is
De az szegény negyed volt, most már milliomos vagyok
Kezdésnek jó."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dtomka
veterán
válasz ProgenXL #43629 üzenetére
"Ha minden csalóról kép készülne és feltennénk ide mást se csinálnánk csak őket mutogatnánk."
Nah hajrá! Én veszem a fáradtságot...hogy leírjam és feltöltsem a képeket. Miért, azért, hogy mások ha látják az illetőt jelentsék vagy kerüljék el.
Ne fárassz már ezzel ill. ne akarj már kioktatni mindenáron. Én már 2014 ben írtam ebbe a topicba, úgy látom Te meg csak idén először, így ezek után ne engem akarj kioktatni kérlek. (Köszönöm!)Köszönöm az ész osztást mindenki magára figyeljen, én is azt teszem. 'Hál istennek itt elég értelmes moderátorok vannak és nem egyből büntetnek, látják ki és mit oszt meg a másikkal....
Jah, és: "Ne firtassuk!"(#43630) Geryson
"Hogyan lehetne egy Heistet pl. végignyomni? Csak magyar haverral, aki nem lép ki, nem hal meg és nem ökörködik?"
Pl velem, mert nem vagyok láma (és a haverom sem az!)(#43632) Plata
"20 kép sem,de hidd el hogy van aki csak arra vár mikor raksz be 2 képnél többet és beléd köt vagy feljelent."
Neked is csak azt tudom mondani mint korábban. De mi ez a feljelentés? Állandóan ezt hajtogatod! Moderátor Ti tudtok erről vmit? Félnem kellene valakitől? Sztem hagyd abba mert az oldal rossz hírét kelted ezzel és ez már engem kezd idegesíteni!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
válasz ProgenXL #43751 üzenetére
Egyszer majd valaki elmagyarázhatná, hogy az ilyen mindenkit megölök egy kattintással, vagy olyat teszek amivel bannolhatnak, akár végleg is egy másik játékost, abban mi olyan krva vicces, mert nekem nem jön át.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #43751 üzenetére
Igen, valami ilyesmi volt tavaly decemberben is: Teleport, krómozott jármű spawn, hatalmas légcsavar egy karácsonyfával a közepén az eclipse tower bejáratánál, sebezhetetlenség, rakétákat lövöldöző autók, majd később jöttek a durvább dolgok: biztosítási csalás (általad robbantja fel az autót és leveszi a pénzt a számládról, amit megkap) és a legújabb: account flagelése banra. Azaz modmenüből lehet hetes bant osztani...
Sajnos úgy látszik, hogy ugrottak egy nagyot a modmenüsök, az RS meg még mindig ott tart, hogy csak addig érdekli a dolog, amíg a Shark cardok veszélyben vannak (pénz spawnolás), a többire nagy ívben tesz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #43811 üzenetére
Az egy jó kérdés. Ha ettől nem sérült a buggy, akkor ez lesz talán a legbetegebb autó, ami eddig bekerült. Bár a kétéltűek is poénosak lehetnek.
A Ruiner 2000 vajon milyen extrát tud?
A névválasztást nem gondolták át teljesen a R*nál:
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Laraxior
titán
válasz ProgenXL #43828 üzenetére
Gyujtsd ossze a kollekciot. Arra ad bonuszt is. Nekem is lassan 10 lopottautom van
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #43871 üzenetére
Igenn?
Nemár, tegnap este még én is próbálgattam... loptam 3 autót meg egyet eladtam...
Később láttam hogy 100ért is el lehet adni egy autót igaz az csak 80K haszon...
de ha ez változott azóta az gáz...
Elég nagy kecsegség az is hogy lopott autó leszállításnál vagy lopásnál mindennél jobban roncsderbyn érzik maguk a támadók vagy a rendőrök... hihetetlen..Úgy tűnt nekem nem is lesz ez olyan rossz, és egyedül is lehet csinálni (egyesek örömére...) de ha lejjebb vették az árakat az gáz!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Locutus
veterán
válasz ProgenXL #43884 üzenetére
Az is érdekes aspektus (megint), hogy eladáskor associatenek nem fizet, csak a normál securoserves fizetésen emel valamennyit... hogy ez most bug, vagy szándékosan ilyen, nemtom.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Over567
aktív tag
válasz ProgenXL #43892 üzenetére
Igen ráadás írva vókt hogy senki nem tud semmit csinálni a lopott autókkal csak eladás és ellopás közben. Itt nincs olyan sem mint az MCnél hogy razziáznak a zsaruk meg stb.
Warehouse: Ide csak a lopott autókat lehet hozni sajátodat nem tudod bevinni. Ugyan az mint a special cargo warehouse végűlis.
Office garázs: Ua mint egy normál garázs csak max 60 helyre fel lehet bővíteni meg beleépíthetsz egy tuningműhelyt. Ide csak a te járgányaidat rakhatod le.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #43916 üzenetére
+1. Jaja, lényegében, ahogy írtam kár ezen rugózni. A Phsokkal teli session továbbra is békés marad, amíg a közösség máshogy nem dönt.
Mindenkinek: Innentől tényleg zárjuk le, már bőven túltárgyaltuk.
-
negyven2
veterán
válasz ProgenXL #43994 üzenetére
Ez elég érdekes, mivel ONE-on, PS4-en nincs mód semmilyen csalásra, módolásra, játékfájlok átírására (jelenleg még). Amivel előnyt lehet szerezni, az maximum a Glitchekből lehet (ez pénz). Előző generációról áthozott modolt karakter (ez igazából szintén csak pénz). Illetve ha külső eszközzel bill/egér-t használnak.
Úgyhogy ez eléggé behatárolja az oldal hitelességet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #44012 üzenetére
Így van. MCben is sokkal jobb a saját üzlet, de nem az van, hogy segítesz és gyakorlatilag 0 pénzt kap az egészért, csak az alap VIP lóvé csorog. Tuti az egyik fejlesztő "antiszoc" és nem bírja a társaságot.
-
-
cyberkind
félisten
válasz ProgenXL #44019 üzenetére
Ezzel nem lenne baj ha nem szálltak volna el tudatosan az árakkal, meglehet nézni egy-két évvel ezelőtti frissítést, még a legdrágább kocsi se volt fele ilyen drága mint a mostani csúcs, nekem ez nem tetszik, illetve az se, hogy totál más irányba ment el a multi, abszolút semmi mission nem jön csak ezek CEO-s szarok.
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #44019 üzenetére
Hát persze van benne valami de azért nem feltétlenül.. nekem pl DC s PS ből sztem MAX 2 millám lett de lehet sokat mondok.
Illetve a Totalja az MC gyáraknak 47 millió a legfrissebb adat szerint.
DE a Bug és a +50%os eladás előtt Már a 2 gyáramnak kb 2-3 hét alatt olyan 18Millió volt a totalja.Na de amugy mind1 nem is az a baj hogy dolgozni kell... az MC supply gyüjtés is tudott szivatós meg idegesítő meg időigényes lenni... de ez hogy az autólopás és eladás közben SZABÁLYOSAN roncsderbyznek és cső gázon szállnak belém a támadó NPC amik persze lőnek mint az atom... na az már nekem kicsit túlzás... mert ha megállok kilőni őket akkor belém rongyolnak, elütnek stb... hát ez nem más mint egyenlő a direkt szoptatással!.
Ezt szerintem korrektebbül is meglehetett volna oldani..
Például nem NPC kúrnak seggbe... hanem IDŐRE bevinni a lopott autót..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Daw93
senior tag
válasz ProgenXL #44038 üzenetére
De egyedül hogy lehet eladni több autót? Vagy egyessével kell eladogatni a 100 ezres gépeket? Akkor viszont ott van a cooldown ami kizárja a kevés idő alatti sok pénz szerzését
Igaz én még csak olcsóbbakat adtam el (próbálgattam mi hogy működik) nem nagyon vagyok benne még a témában.GTA Online: Daweee93
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #44042 üzenetére
Ebben nem sok konkrétum van, ezek voltak kb. a tavalyi ajándékok is - Import/Exportból minden autót kitett FoxySnaps, amint lejjebb betettem -, viszont ők, mint drága járművek szerintem a Ruiner 2000 és társaira gondoltak,mert a mondat alapján valahogy már azt írja, hogy felmutatott és játékhoz hozzáadott.
Locutus : Szerintem most elég jó szintet ugrottak, a Comet-et sem rontották el vészesen. Igazából az összes autó sokkal jobban hasonlít az eredetire, mint eddig. Elég megnézni a mostani Lambo-t és a régit vagy a Cometeket.
Daw93: Ha segít még 3 ember, akkor pont beleillik kb. a körbe: veszel soloban MC-hez anyagot, lopsz 4 kocsit és kb. az eladásban besegítenek. Ph! sessionben úgyis mindig van segítség.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #44046 üzenetére
Az oké, de a mondatban hivatkozott rész már megtörtént a szöveg szerint, legalábbis ahogy én értelmezem. Mondjuk Rockstarról van szó, karácsony lesz, szóval a drága dolgok ideálisan érkezhetnek, hogy vigyék a Shark cardokat...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #44048 üzenetére
Igazából furcsa, hogy eddig könyörögni kellett nekik a garázsokért, most meg betettek annyit, mint eddig a 3 év alatt összesen, viszont csak - ha jól emlékszem - 12 autó jön ezzel a DLCvel. Ez így kicsit furcsa. De lehet jövőre jönnek majd a villákkal a nagyobb luxus dögök, hogy legyen mit tárolni a garázsban.
Mondjuk a Garázst jó lenne, ha el lehetne nevezni, mert Garage 1-2-3, mert nem tudom biztosra, hogy melyiket mit hova tettem.
-
-
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #44054 üzenetére
Progen Itali GTB custom: az a kipufogó a lámpasorban szerintem a mélypont. Ennél rondábbat nehezen tudtak volna bedobni. Bár megpróbálták a Dewbauchee Specter + Custommal. Mondjuk az egész Itali GTB alakja olyan furcsa, kicsit olyan, mintha az ajtó után ráesett volna egy 2 tonnás golyó a kocsira és felcsapta volna a farát. Truffade Nero + Truffade Nero Custom + Comet pedig jöhet (szalonnázó deszka nélkül).
-
Locutus
veterán
válasz ProgenXL #44054 üzenetére
Azon gondolkodok miközben nézem őket, hogy ezek valami maradék autók vajon, amiket eddig azért nem raktak be, mert még a készítőknek is hányingere volt tőlük?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Rolplay
csendes tag
válasz ProgenXL #44080 üzenetére
Nem..... Nem online trollkodtam másokkal... távol áll tőlem Privát DM-eken és Beast vs Slasher-en volt..... barátaimmal együtt használtuk, mással nem trollkodtunk , csakis magunk között mivel picit meguntuk akkor épp a játékot, hogy hülye ötlet volt-e? Igen ,az! De már változtatni nem tudok :/
Rolplay
-
Rolplay
csendes tag
válasz ProgenXL #44086 üzenetére
..... Sajnos megszoktam , hogy a "szerintem" szegényes MagyarGtaCommunityből nagyritkán ha találnék embert akivel tudnám csapatni az is ott bukik meg , hogy megtudja , higy mi volt..... Sajnos nem nagyon szoktak meghallgatni sem és elfelejtik , hogy ami volt elmúlt... Itt is direkt kezdtem evvel , hogy a végén ha kapok is 1 esélyt akkor ne derüljenek ki ilyenek....nem szeretnék zsákbamacskát árulni!
Rolplay
-
pokers
senior tag
válasz ProgenXL #44086 üzenetére
Én anno, jó fél éve azokkal multiztam a legjobbakat, akik sajnos azóta permabant kaptak.
Nem volt semmi öldöklés, meg god mód, csupán olyan jókat ökörködtünk, hogy azóta is az a játékstílus hiányzik.
A most összerázódott ph-s bandával sincs semmi baj, de ahogy látom, nagyon elment a csapat az mc/ceo eladás, gyár/raktár töltögetés felé, ami érthető, hisz ebből van pénz.
De hol marad a szórakozás
Talik, kamionozás a hegyen át, qrvázás a hajón, a didibárban, stbSzóval ha a régiek közül bárki is kérné felvételét a crew-ba, én maximálisan támogatnám, hisz akiket ismerek, tudom, azért lettek banolva, mert nem vásárolták a cápakártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest