- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Xelo
addikt
Már leirtam hogy hol lehet kapni, már csak az hiányzik hogy mennyiért. 16990HUF.
-
Xelo
addikt
1ébként ha tényleg nagyon zavarja a fórumozókat ez a topic, egy szó és belemegyek a csukásba.
-
Raymond
titán
Mar van GTA San Andreas topic:
Bővebben: link -
Xelo
addikt
Egyébként még sok dolgot nem irtam. Pl.: a ruhabolt. Ennek is nagyon nagy szerepe van. Amig nem olyasmi ruhát, olyan színü ruhát hordassz mint a bandád többi tagja, nem is vesznek ugy hogy igazán közéjük való vagy. Ahol én vagyok ott a zöld szin a menő, de azért én mégis meghagytam a fehér pólót, mert igy jól látszik CJ-nek a nagy muszklija!
De a gatya zöld, a cipő zöld, és zöld kendő van a száján, mint egy igazi gengszernek! Nyakában meg szép kis medál lóg. Tényleg barón néz ki! -
_Volkovy_
nagyúr
Bazzeg,mi ez,3d-s Sims?

Apropó,kajáltatás.Vécére nem kell menni?
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
Sziasztok! Mostanában jelent meg Playstation 2-re a GTA sorozat legújab üdvöskéje. Én tegnap vettem meg a MediaM.-ban. Még aznap érkezett, a polcokra se volt kitéve. Már azt hittem hiába jöttem, amikor mondta az 1ik eladó, hogy van, csak még most hozták és nincs kirakva. Mindenesetre adott 1et..

A játékra térve: nagyon szuper játék, nagyon hangulatos. Egyszerüen fantasztikus. Nem is tudom mivel kezdjem. Nagyon sok mindent belesüritettek, ugy hogy a régi elemek is megmaradtak. Enned kell: sok étterem, büfé van a városban, ahol lehet venni ennivalót. Itt több fajta kaja között válogathatsz. Az 1ik legdrágább a Salata, mert nemcak hogy jól laksz tőle, de nem is hízol. Igen ám, hízás... Ha túl sokat eszel, lehet hogy CJ örülni fog, de sajnos nem fog tudni olyan gyorsan futni, lustább lesz. Azért ha mégis elhíznál, ne szomorkodj, van Gym-is a városban. Itt sújokat emelhetsz, futhatsz, szobabiciklizhetsz és még sok más dolgot csinálhatsz.
Szobabicikli: ez a ''fat'' skillünket csökkenti, amig van felesleg rajtunk, ha már nincs akkor meg az erőnlétet.
Különböző sújemelés gyakorlatok: ezek a muszklit növesztik. Nagyon fogsz csodálkozni hogy az elején elég rossz passzban lévő CJ-d milyen átalakuláson fog keresztül menni. Nekem ez a skill maximumon van, elképzelhetitek...
Ha elég erőgyakorlatot csináltál akár új harci mozdulatokat is tanulhatsz.
Futópad: Ugyan az mint a Szobabicikli.
Még az is újitás hogy a városokban megtalálhatóak a BMX-ek, sima biciklik, stb. Ezektől is fogyhatsz, erősödhetsz. Van a városban borbéj. Itt az arcszőrzeteidet variálhatod egy kis pénzért cserébe!
Van ahol tetolválnak. Nagyon érdekesek a küldetések is.
Kicsit elfáradt a kezem az írásban, sztoval most csak ennyi.
Mindenkinek tudom ajánlani!
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- BestBuy topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SONY LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Pixel 7 értékelésre vár
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), felesleges külön topic a Ps2-es verziónak.