- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
Faterkam #27426 üzenetére
lehet, de ehhez nem telefon kell kell hanem "E" betű. Ha üres megáll, és a kamera is a "taxin marad"
jó dolog nézni a várost amint ülsz a taxiban és az emberek menekülnek az eső elől27414 rup1u5:
Tegnap ez nekem nem sikerült; egymásután 2x b@szta el egy mentőautó az engem követő bandatagokat (akikből értelemszerűen 1et is elég megütni hogy 3-4 "követőd" legyen.)
-
-
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27121 üzenetére
így játszottam, amikor meg GTX260(216) am volt akkor minden high, és a WD 25-n volt, 460-nal nem kellett komprumisszumokat kötnöm, high+40körüli WD-vel bőven élvezetes volt a játékmenet.(Sajnos WIN reinstall után nincsenek meg a fraps logok
)
-
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27109 üzenetére
Nálam P5KC(P35 chipset) gond nélkül vitte full hd ban q6600-zal, tehát én nem hinném, hogy az a baj.
fsb1000: "A C2D ehhez kevés. Az a 2-3 csúcs meg szimpla akadás lehetett." Én az adatlapján is meg a grafikonon is q8400-at látok, vagy lemaradtam volna valamiről?
Megkérem ma haveromat, hogy a közeljövőben logolja le a gta4-et a q8200+9800gt-vel, nagyon durva fps-ei vannak -
fsb1000
nagyúr
válasz
Faterkam #27109 üzenetére
Ez nem dadogás... egyszerűen nem bírja a konfigod ezt a beállítást. A C2D ehhez kevés. Az a 2-3 csúcs meg szimpla akadás lehetett.
A teszteket és a játékot is ált 25.25,25 beállításokkal hajtom. Nálad 66,70, 35
A másik amibe bele kell törödn, hogy a textura minőség = HIGH, csak erős procival megy, pedig azt hinnénk csak VGA kell hozzá.
Szóval sokkal gyengébb beállításokat javaslok, vagy platformváltás i5 de inkáb 4 magos i7-re.
Fura, de az új peccsekel a felbontás alig befolyásolja a CPU igényt.
Ugye te hagyományos CRT monitoron nyomod? a 75 HZ-ből gondolom.
Azt is levehetnéd 60-ra hátha valamit segít. -
válasz
Faterkam #27113 üzenetére
Huh hiába, már két napja hajnalban fekszem le kezdek fáradni: elnézést kérek. Megkavart a magyarítás
Hmm érdekes a dolog: ugye átlag FPS-ed 43 ami nem rossz, viszont valamiért mégis kicsit magasabbak a frametime-jaid, mint nekem a generációkkal rosszabb 4870-en... nekem alig megy 20 fölé.
Csinálj mérést egy kicsit hosszabb intervallumról, lehetőleg napos időben (eső megkavar mindent), hátha azon jobban fog látszódni, hogy mi a helyzet.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Faterkam #27086 üzenetére
A mikrolagghoz készits egy fraps mentést légyszi.
Nem videót, hanem F11-el loggold a képváltásokat. (mindent x-el be)
ha elküldöd nekem a 3db CSV-t akkor kiértékelem. Hátha okosoabbak leszünk.Elég ha 1 percig mész egy változatos helyen. Nyilt terep és magasvasut alatt.
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Tálydi
senior tag
válasz
Faterkam #27083 üzenetére
Hány GB ram van mellé?(adatlapodon 4van, de ott még GTS250 van
) Egyébként havernak tettünk össze hasonló gépet, q8200+9800gt+4gb, és 1650x1080-ban textura:med többi high-n 40-80 között van neki az fps, sőt, néha még 100is(100 inkább csak multiban tengerparon, de akkor is)
Nem tudjuk, hogy sikerült, de még a gép restart is meg lett tiltva
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)