- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kormánynál megvannak a spéci bállítási menük, de kontrollernél nem találtam én sem pedig jó lett volna deadzone-t állítani, meg linearitást.
(#2611) Strezi:
Mondjuk xml-ben lehet még most is kutakodni mint az eddigi EGO-knál. Csak gamepaddal végül nem szenvedtem, mert vettem egy kis kormányt azt meg lehet állítgatni, menüből.
Azóta kontrollerrel kb 1-2x ha játszottam vele.Mondjuk nem néztem még meg de ha talán Xbox controller emuval akár még lehet be is dobja a special-t kontrolerhez is, akár azt is meg lehet próbálni.
-
Enton
addikt
Gurultam egy kicsit eleddig.
Megkaptam a catherham lola-t, valami kis veszedelem a gép nagyon jól megy, hármasnál lentebb nem kell kapcsolni kanyarban se.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem nézi az ember a hud-ot és látja mi van kiírva sebességnek akkor még kicsit valószerű is.
Pár kép:
Valahogy akkor se fér a fejembe, hogy ez sokak szerint nem szép. Mi kellene még ezen kívűl?
Nem mondom, tudnék csúnya képeket is lőni róla de hát ha egyszer így is ki tud nézni. -
Enton
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Neked is mind a két rész a szülinapodkor jött ki vagy ez hogy?
Vagy csak találtad a képet valahol? -
-
Enton
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Hát nem is rögtön Noclip cheat a coll off. Csak a verdák nem ütköznek egymással.

-
Enton
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Persze hogy én meg médiumon tolom, de itt is látszik hogy a gép "védekezik".
Mindig előttem van de ez kicsit pont olyan mint az akciófilmekben mikor utcai üldözéses jelenetnél előzni akarnak hátulról de mindig megakadályozza az elől haladó.
Nekem ez így pont tetszik is, az már kevésbé hogy kanyarban belémjönnek hátulról/oldalról mert az előttem lévő fogja a saját helyét védekezőbe a mögöttem lévő meg jönne elém de én is utban vagyok neki.
Ilyenkor szépne kiforgatnak hátulról és szívok ha hátsókerekes járgánnyal vagyok(amiből több van mint GRIP meg BALANCED verdából).
Bezzeg én már szórakoztam hogy lehet őket lökdösni de marha nehéz ha nem valami nagy böhöm amerikai jószággal vagyok akkor szinte esélytelen a kipördítésük, avagy pont én szívom meg jobban azt is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Enton
addikt
Megy pü!
Amúgy meg én is a nagy túraautós részt várom már nagyon, most értem season four-ba, kaptam tiszta garázst meg szépen világító ügevtálcás autótartót, de még mindig csak a kategória nő.
Nagyobb verdák csak drifttel az elején( alig van összkerekes ami tapadna is nem csak sínen csúszik a kanyarban ).
Várom már az S60 meg VW sirocco párbajokat. -
Enton
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én meg logi force Ex-et vagy Momo-t keresek aztán 1-2 hónap múlva G25-G27-re váltok ha nem jön semmi közbe.

-
Enton
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Csak!
Eddig két verda van megcsinálva mindegyikkel pöcsölni kell olyan 15-20 percet, hogy belődd jó helyre a kamerát. Mihelyst megvan minden verda, meg megcsináltam hozzá a módosításokat úgyis megosztom mindenkivel.
De ha valakinek kell küldjön privátot és átküldöm neki mail-ben(audi tt, bmw e30 van eddig).
Meg csak a kabrióknál mutat ilyen "szépen".
Kabinos verdáknál nagyon elsötétedik a kép, akkor kell a világosítani a játékon 1.2-1.6 brightness-re.
Nameg csak a gagyi felbontású/texturájú belső nézet van csak, sajnos a másolgatós módi nem működik mint a dirt showdown-ban, pedig az lenne az igazi.
De a semminél sokkal jobb ez is.Itt a bmw-s:
Igen az ott egy Evo X a Dirt 3-ból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
Az aktiválást még valahogy ki is bírom majd, de ha autómatikusan tölti a első dlc-t azt már lehet nem.

A telepítéssel meg sokra nem megyek, ha utána nem tudom elindítani a dobozos eredetim-et.
A TDU2-vel voltam igy amikor nem volt netem kellet a törés hozzá hogy tudjak kocsikázni legalább, hiába eredeti előrendelt casinós dlc-s dobozos verzióm van.
-
Enton
addikt
Most valami nem tiszta nekem.
Akkor Grid 2 Steam-es lesz és kell a dobozoshoz aktiválásra net+steam, vagy fog menni net nélkül is az offline része?
Csakmert most csak gagyi mobilnetem van ami nem éppen alkalmas netes játékra, plusz fix adatforgalmas, hogy a dlc-ket sem tudnám letöltögetni még az első headstart packot sem szerintem. -
-
Enton
addikt
[link]itt a link a youtubrol a streamrol.
-
Enton
addikt
Én voltam eddig vigyelmetlen vagy tényleg nem esett még szó arról hogy van vagy nincs drift mód?
a livestreamet még nem néztem végig.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)