- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
-
csabám
addikt
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Pont ma vettem én is észre

Egy kis segítség kérés: közösségen belül ki van kapcsolva az értesítés. Viszont folyton megjelennek a falon a bejegyzések (bár nem mindegyik, csak elvétve pár darab). Ötlet?
Illetve még egy: ha valaki ismeretlen felvesz a körébe, de én nem akarom akkor letiltom. Viszont a profilomnál Akinek a köreiben szerpelsz részben ott maradnak. Esetleg nincs rá lehetőség, hogy teljesen kikerüljek a köreikből? -
-
Rototti
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Tegnaptól van rá megoldás. Ha megnyitsz egy albumot, akkor az Egyebek menü alatt már ott az Album letöltése lehetőség.

+1 fontos infó: Nemsokára elindítják az egyedi URL-ket, vagyis mindenki igényelhet majd magának pofás, rövid linket a profiljához, pl.: google.com/+googleplus. Szóval érdemes lesz résen lenni!

-
Rototti
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Így van. Google profilja a G+ előtt is mindenkinek volt, bár semmire sem lehet azokat használni.
ReSeTer: Próbálj bejelentkezni a plus.google.com-on a Google acc-oddal, ha a regisztrációs oldalt dobja fel, akkor törölted magad.
Amúgy mások mit látnak a profilodból? Mert ha csak a nevedet, akkor az az alap Google profil, ami eddig is volt, csak eddig a profiles.google.com-ról lehetett elérni, most pedig a plus-ról. -
Rototti
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Sajnos igen. Nem igazán volt időm mostanában összeszedni. Tegnap meg annyi minden történt, hogy még mindig csak gyűjtöm az infókat.
Az Android app sztem nagyon jól el lett találva és végre elkészült a tabletre optimalizált változat is.
Az képeinket pedig már teljes képernyő diavetítésen is megnézhetjük G+-on belül.Plusz kaptunk pár infót is a látogatottságról:
- regisztráltak száma: 250 millió
- 150 millió lép be minden hónapban, 75 millió minden nap
- az aktív felhasználók átlagosan 12 percet töltenek a Fal olvasgatásávalAm ma mindenki menjen fel G+-ra. Elvégre is ma van a szülinapja!

-
-
Rototti
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Britney-nek 1,5 millió követője van, szóval közelében sincs, Lady Gaga meg a napokban regisztrált tehát őt még ne hasonlítsuk sztem.

Közben megérkezett a hivatalos adat 90 millióan vannak már a G+-on. (úgy tűnik csak a negyedéves beszámolók révén kapunk majd infókat a G+-ról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
faxért kellet nekik integrálni
De az a jó! 

Ez már kellett.