Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A pontszám egy dolog, azt felejtik el hogy a Pixel minden helyzetben értékelhető képet fog készíteni. Ahogy Drakmusz is írta, "oké" hogy 90-et kapott a Pixel XL, de adott esetben jobb képet csinálhat (beltérben, mozgó célpontnál biztosan) mint a 144 pontos S24U. Van közöttük 54 pont meg 8 év...
2017. óta nem nagyon találok elmosódott, alul- vagy felülexponált képet galériában. Ami van, az is iPhone-nal készült.
Ha magát a rendszert is nézzük, van akinek sok a Samsungé, van akinek túl fapados a Pixelé - ezt azért mérlegeld. -
gretzky77
veterán
Ha csak a kamera a szempont akkor Pixel, ami a Samu gyenge pontja az a beltér kevés fény mozgó dolog, amúgy sztem eget rengető különbségek nincsenek. Mint telefon és szoftver úgy már lehet inkább Samu, a szoftver alatt elsősorban a toll és szolgáltatásait értem, ha szempont! De igazából sztem egyikkel sem lőnél mellé.
Samu esetén a a mozgó dolog a gyenge pont! -
Essien
aktív tag
Én sima s24-ről jöttem sima 9-re de kis túlzással ég és föld a kamera . Főleg rosszabb fényviszonyoknál és mozgó tèmánál jön elő a különbség. A Samsungnál már elment a kedvem a gyerekekről képet csinálni mert mindig szólni kellett hogy ne mozdujlatok meg mert sz@r lesz a kép
persze más szóval. Amióta pixel van simán tudok bármit fényképezni és elfogadható a vègeredmèny . Hozzáteszem nagyon szerettem a samsungot de szerintem a kamera gyenge rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest