- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
sziasztok!
mi a helyeze a P10pro üzemidő , egyéb gond van vele? -
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Megtudtam hogy a pixelek teljes felbontásban tudnak fotózni gcammel, ezt meg tudjátok erősíteni? Mit tud az aprócsak zoom szenzor?
Egy vivo x200 pro-t nyúzok, de a gyári app feldolgazása erősen hagy kívánnivalót maga után és a binnelt gcammel sem vagyok túlzottan megelégedve, ellenben láttam a mobilfotós topicban egy pixel 8 pro képet a posztoló szerint natíva 48 megapixelben és az nagyon tetszett. Illetve telefonnak milyen ez a pixel?
A 9 pro xl ehhez képest mit tud? -
kenguru99
senior tag
válasz
Tomiii258
üzenetére
"telefon kezdőlapon a Google keresősáv nem elttűntethető widget, van akit ez zavar, mert más telón eltűntethető, először én is így voltam, de mostanában párszor kifejezetten jól jött, meg már meg is szoktam és nem is zavaró"
De az elhelyezkedése vagy a mérete legalább változtatható? -
Tomiii258
aktív tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Az az aránylag vastag fekete sáv minden billentyűzet alatt ott van, a gyári Gboard alatt is, de azt tényleg gyorsan megszokja az ember szeme és ha a többi dolog, amit írtam is olyan, amit téged nem érint, vagy nem fog zavarni, akkor szerintem nyugodtan válthatsz te is Samuról Pixelre.
Ja, ami még fura lehet, az a telefon súlya...persze ha Ultrád van, akkor nem maga a súly, de készülj fel, hogy a jóval kisebb telefon is kb ugyanolyan nehéz lesz

Ezek a Pixel 10-esek rohadt nehezek... -
gretzky77
veterán
válasz
kingoftailor
üzenetére
Hát ebben az esetben sztem nem lesz probléma a Pixel, ha a OneUi-t el tudod engedni!
-
kingoftailor
csendes tag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Köszi az infókat. Ezek igazából csak apróságok. én többnyire internetezek, bankolok, fotózok, meg a saját weboldal statisztikáját nézegetem (saját applikációm). Gesztusvezérlést nem használok.Billentyűzetnek most sem a samsungot használom. Régebben romokat is cserélgettem, amikor még az s5-6-9 volt, de a note4 óta már azt sem. A legnagyobb bajom az s21 ultrával, hogy unom már a nagy méretet és a fotói is rosszak sokszor.
-
Tomiii258
aktív tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Samsung után azért vannak furcsaságai a Pixel gyári launchernek, a Pixel topicban is feljött ez a téma.
-Pixelek lezárt képernyőnél is kikapcsolhatóak, ezt persze minden más telefonnál is meg lehet tenni a bekapcs gomb hosszú nyomásával, de az legalább megfelelő gyerekzárként működik
Pixelnél viszont lezárt képernyőnél is egyből felugrik a kikapcsolás lehetősége, ha akár röviden is megnyomjuk a kikapcs gombot (egy plusz appal azért megoldottam, hogy ha a másfél éves gyerek megkaparintja, akkor ne kapcsolgassa ki)
-nincs külön wifi/mobilnet gomb a gyorselérésen, csak egy hálozati gomb és azon belül van külön wifi és mobilnet kapcsoló, bár az új android bétájába elvileg már külön van ez a kettő és akkor várhatóan jön majd az élesbe is
-ha haptikus visszajelzést/rezgő módot a funkció főkapcsolójával kapcsolja ki az ember, akkor a telefon rezgő módban sem rezeg, vagyis a rezgő mód is néma módként funkciónál. Ha viszont bekapcsolja az ember ezt a kapcsolót, akkor Pixelen ha törik, ha szakad a képernyőfeloldás mindenképp rezeg (ujjlenyomtra, PINre, valszeg mintára is). Tehát vagy nincs rezgő mód, vagy a feloldás rezeg, akit utóbbi idegesít, annak ez probléma lehet (pl nekem...)
-a gesztusvezérlésből csak az alap androidos van (amin a vissza az a képernyő széléről történő befelé simítás), ha Samsungon is ezt használtad, akkor nyilván nem gond, de én a másik Samus gesztusvezérlést használtam (az alsó 3 navigációs gomb helyén történő felfelé simítást) és még mindig elég gyakran csinálok véletlen visszát.
-Pixelen minden billentyűzet alatt megjelenik egy aránylag vastag fekete sáv, azon van a billentyűt lecsukó és a billentyűzetváltó gomb, de a sáv nem eltűntethető, van akit ez esztétikailag zavar, de én már nem is látom, pedig fél éve Samuról jöttem
-telefon kezdőlapon a Google keresősáv nem elttűntethető widget, van akit ez zavar, mert más telón eltűntethető, először én is így voltam, de mostanában párszor kifejezetten jól jött, meg már meg is szoktam és nem is zavaróNagyjából ennyi jut eszembe, de bőven van, aki ezeket észre se venné.
-
kingoftailor
csendes tag
Még nem olvastam végig az összes hozzászólást...
Haverodnak hogy vált be? Nekem s21 ultra van és unom már, hogy ilyen nagy, meg a kamerájával sem vagyok már elégedett. Mobilon nézve jónak tűnik, aztán monitoron meg sokszor homályoskás.
Én mindig samsungot vettem eddig: s6-s9-s10-note4, amik nagyrészét a kamera miatt cseréltem le. A legjobban a note4 tetszett méretben és fogásra. Az s10 után az s21 ultrát azért vettem meg, mert jó áron kaptam 2022 tavaszán és az s10-hez képest sokkal jobb (volt) a kamerája. Most erősen gondolkozok egy 10 pro-n.(Ha valaki váltott hasonlóan 10 pro-ra az is megoszthatja a tapasztalatait).
Köszi.
-
Vikooo
addikt
Lakik még itt valaki?
-
Vikooo
addikt
Hello!
Milyen üveggel nem működik az ultrahangos ujjlenyomat olvasó?
Mennyire bírja a noname üvegeket?
Köszi!
-
*RLaci*
addikt
válasz
TylerDurden
üzenetére
Nekem a Samukkal, (S25, Plusz, Ultra,) semmi bajom. A P9/10 Protól kifolyik a szemem 5 perc után. Szóval ki kell próbálni, hogy nálad a Pixel mit mutat.
-
TylerDurden
tag
Hali! Ez a kijelző is okoz szemfájdmat, vagy fejfájást? Valakinek volt gondja vele? Egy S25 Ultrám van, és 2 percig nem bírom nézni a kijelzőt, mert mintha fel akarna robbanni a szemem.
-
gaborw
tag
Sziasztok! Holnapi nap érkezik egy Google Pixel 10 Pro XL 256GB Obsidian. Poco F7 ultrát fog váltani. Kiváncsi leszek.
-
leslien
nagyúr
jött frissítés a GPU ra? aszem 25.1 vagy vmi ilyesminek kell lennie
-
hedgehog
senior tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Egyelőre nem, de talán a következő qpr-ben, vagy főverzióban lehet majd (bár addigra megszokod így
)
Lásd AA cikk: https://www.androidauthority.com/reorder-three-button-navigation-setting-3609073/ -
Tigo
tag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem.
A navigációs gombokat nem lehet változtatni? A vissza gomb nem jó helyen van nekem.
Az alkalmazásokat nem lehet, hogy csak a képernyőn legyenek? Ne legyen alkalmazáslista.Köszi
-
Tigo
tag
Sziasztok
Gyárilag van kijelzővédő fólia a telón?
Köszi
-
vivo2000
tag
Üdv mindenkinek! Beléptem én is egy Google Pixel 10 Pro XL -el eddig nagyon tetszik
-
Tigo
tag
Sziasztok
Van olyan, akinek volt Honor Magic7 pro-ja?
Pixel 10 pro xl és Honor Magic7 pro között nem tudok dönteni. Fotózás a fő szempont.Köszi
-
*RLaci*
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Hírdetni tilos a topikban, arra ott az apró.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Mivel már nincs meg a pixel 9 pro, ezért eladásra kínálok egy eredeti, tökéletesen működő Pixel Stand 2-t. Eredeti doboz, stand, kábel.
Töltőfej meghibásodott, nem a csomag része.
Ha valakit érdekel, privátban érdeklődjön, küldök képeket.Köszönöm
-
leslien
nagyúr
igazából a P10P az kicsi volt nekem.. P10P XL meg most azért adom el mert vettem egy OP 15 amit már irtam is... 2.5 napig használtam második telóként .. ez alatt semmilyen következtetés nem tudok mondani és nem is akarok... vagy ami a GSMarénán üzemidő az nem fedi a valóságot ,ugyanis meglepően jól szerepelt ...
-
manokaki
addikt
Én egyet nem értek ! Miért kellett a Pixel 9 és Pixel 9 pro remek hangszoroját ( mély és magashangok remekül érezhetők rajta ) elrontani , sokkal tisztáb volt a 9 és 9 Pro hangszoroja , mint a 10 és a 10 pro-nak pedig nem vagyok egy whitefül...de még is nagyon érződik...

-
Vikooo
addikt
Rövid időn belül ez a 2. probalkozasod a Pixel 10 Pro (XL) -el? Mi nem jött be amiért 2x is meggondoltad magad? Mennyi ideig hasznaltad, milyen hiba vagy hiányosság merült fel ilyen rövid idő alatt?
Még mindig szemezek vele követem a fórumot és úgy látom a skála 2 szélén vannak a felhasználók, érdekelne a negatív oldal.
Köszi!
-
hedgehog
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nálam majdnem ugyanez, csak nem a magsafe-s verziója van a toknak. Ez a fólia nem teljesen fedi le a felületet, ezért nem szedi fel a tok, de emiatt tok nélkül kockázatos használni.
Kapcsolódó kérdés... vettem egy Spigen Thin Fit MagFit tokot, hogy tudjam használni a magsafe-s aksimat meg hasonló kiegészítőket, de nem a várakozásaimnak megfelelően tart... jóval gyengébb mint tok nélkül. Ez normális, vagy nem így kellene működnie?
(illusztráció: youtube.com/watch?v=2oNO2NIb6p8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest