Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mielőtt szívgyógyszerért rohannátok, próbáljátok ki ezt:Slimjet x86 és Slimjet x64
Ugyanaz, mint a Chrome, de kicsit többet tud. Van telepítős és portable változat is. A Chrome 55-ös verziójára épül. -
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sziasztok!
Chrome-hoz van egy ilyen lehetőség. Készítesz egy parancsikon és a cél ablakba a következő paranccsal kiegészített útvonalat adod meg: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" "--restore-last-session"
Amennyiben ezzel a parancsikonnal indítod a böngészőt, akkor az utolsó állapottal indul.Én jelenleg most a Slimjet-et próbálgatom. Ugyanaz mint a Chrome, de kicsit gyorsabb, kevesebb memóriát emészt és van benne néhány plusz funkció.
-
Eljött az idő, hogy lassan másik böngésző után nézzünk.

-
Sziasztok!
Telepítettem egy bővítményt, ami nem található a listában és ezért nem is tudom eltávolítani.
Az extension könyvtárból eltávolítottam, de a böngésző jelzi hogy telepítve van.
A bővítmény a Inoreader - RSS, News and Social Reader. Telepítéskor felvillant egy szinte üres böngészőoldal, ahol a Chrome áruháznak és az Inoreader-nek volt az ikonja. Régebben már elértem ezt az oldalt valahogy és más - a listában nem található - bővítményt is el tudtam távolítani, de most nem jövök rá, hogy miként kell.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest