Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Eddig ilyen anomáliával nem találkoztam, amióta használom a Gmail-t és a Google Drive-t.
Küldtek nekem egy Google Drive linket és benne több videóval és egy mappával - eddig semmi különös.
Rámentem a letöltésre, szépen elkezdi betömöríteni és hibát ír ki. Ezeket mellékelem. Kipróbáltam egyesével leszedegetni a fájlokat, el is jutottam egy darabig, de ez nem a legjobb megoldás.
Még ha a végére is jutok, akkor is, van amit letölt és van amit nem tölt le. Ezt is mellékelem (windows intéző screenshot).Kipróbáltam több böngészővel is: Google Chrome(inkognító módban is), Edge, opera, Firefox (inkognító módban is). Ugyanaz a jelenség.
Böngészési adatokat 1hónapra visszamenőleg töröltem.
Google beállításoknál a harmadik féltől származó sütik letiltásánál, kivételnek hozzáadtam a "drive.google.com"-ot is. Eddig ezere a megoldásokra bukkantam, de nem jártam sikerrel.
Még a tűzfalat és az AD blokkolókat is kikapcsoltam erre az időre (de máskor, meg mindenkor is működött a fájlok letöltése
)

Szóval remélem jó helyen járok.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)