- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
A 116-os verzió óta van e jelenleg lehetőség hogy az értesítéseket ne a chrome natívan jelezze hanem az értesítési központban jelenjen meg?
Az enable-system-notificatons hatástalan ill. a enable-native-notifications nem elérhető a flagek között.
Nem értem miért nyúltak hozzá
-
re_mod
tag
Olyan van hogy frissítés óta 41-esre a mol.hu meg pár oldal alapból a mobil verziót tölti be ezt nem lehet valahogy tiltani vagy bug vagy oldal bug?
Többi böngésző ff, ie helyesen jeleníti meg.
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Letöltéseknél be van állítva hogy bizonyos kiterjesztésű fájlokat automatikusan nyissa meg ami eddig úgy müködött ha letöltöttem ugyanolyan nevü fájlt többször is akkor a fájlnév után mindig tett egy számot is egyenként növekedve. Kb. 1 hete talán viszont nem számozza a fájlneveket hanem felülírja az eredetit de így minden esetben plusz egy kattintás jön be már hogy engedélyezem a felülírást, ill. megkérdezi hogy hová mentse ebben az esetben. Eddig ha ráklikkeltem egy ilyenre automatikusan megnyitotta nem is láttam semmit de most már 2x kell kattintani mire ugyanoda jutok.
Ezt a többszörös fájl letöltésnél a számozást nem-e lehet benne valahol engedélyezni ill. nem tudom hogy ez tudatosan változtatták meg?
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezem-e de történt hogy egy ideje a Chrome automatikusan megnyitja minden indításkor új lapon a qvo6.com oldalt. A szokásos eltávolítási procedúrát végigjátszottam de a Chrome csak megnyitja mindenképpen az oldalt, az explorer-nél a registry kulcsok törlésével ill. a firefox-ban is egyszerűen ki tudtam törölni de itt nem.
Esetleg tudna-e valaki valami nem fizetős programot vagy ötletet hogy mit kellene kezdeni ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest