Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A GOG.com egy 2008-ban indult, elsődlegesen régi játékok forgalmazásával foglalkozó online disztribútor. A vállalat elsődleges célja, hogy digitálisan elérhetővé tegyen napjainkat akár évtizedekkel megelőző címeket, hibamentesen futva a legújabb hardvereken és operációs rendszereken. Jelenleg 1338 cím található a GOG.com-on, ami folyamatosan bővül. Az idő bebizonyította, hogy igény van a régi játékok efféle feltámasztására, biztosra veszem, hogy mindenki megtalálja kedvenceit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Ingyen Duke Nukem 3D a GOG.com-on 48 órán keresztül!
-
-
Wolverine
félisten
Hétvégi akció: Nordic Games-játékok.
-
Mister_X
nagyúr
Pedig én esküdni mernék, hogy az első feltelepítés után felengedett. Még el is szontyolodtam, hogy üres az egész. Kár érte
Ehh, de szép idők voltak, amikor 8 ember feszült egymásnak... Gondolom akkor már csak Hamachi adott?
-
o is a listan van
Eleg sok penzt koltottem most gepfejlesztesre, igy mar csak fizeteskor esedekes egy ujabb adag rendeles.
Aminek nagyon orulnek az egy Imperium Galactica 1, Tomb Raider classic sorozat kiegeszito reszei, Exhumed, (Powerslave), Drakan, Grim Fandango, Rollcage, The City of Lost Children, (ez nagyon)! es meg sok mas hasonlo retro finomsag.
Apropo: Erdemes ide is benezni, es ha mar ott vagytok akkor a vote gombokat bokdosni.
-
Wolverine
félisten
Visszatért a Hostile Waters a kínálatba, és akciós a Carmageddon Max Pack
-
En pedig azt banom, hogy nem vettem meg akcioban az Amerzone-t. Na de lett helyette:
BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT + THE ORIGINAL GAME
es az orok
GABRIEL KNIGHT: SINS OF THE FATHERS
Egyebkent nekem is beadta a REALMS OF ARKANIA 3-at.
(Harmadjara.
)
-
Wolverine
félisten
Hivatalos bejelentés: a GOG.com támogatja a Windows 8-at is, a játékok 90%-a működik az új rendszer alatt is.
-
válasz
Wolverine #83 üzenetére
A ket Syberia is felkerult a polcra.
+ par napja megvettem a Tomb Raider 1, 2. es 3. reszet, es korabban a Fallout-ot.
A kozeljovoben pedig az alabbi drabokkal bovitem a kollekciomat
ODDWORLD: ABE'S EXODDUS
ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE
PANDEMONIUM!
AMERZONE - THE EXPLORER'S LEGACY
THE BOOK OF UNWRITTEN TALES
TOMB RAIDER: THE LAST REVELATION + CHRONICLES
TOM CLANCY'S SPLINTER CELL®
NOX™
DARKSTONE
THIEF™ GOLD
THIEF™ 2: THE METAL AGE
THIEF™ 3: DEADLY SHADOWS
BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT + THE ORIGINAL GAME
BROKEN SWORD 2: REMASTERED + THE ORIGINAL GAME
BROKEN SWORD 3: THE SLEEPING DRAGON
BROKEN SWORD 4: THE ANGEL OF DEATH (SECRETS OF THE ARK)
ALONE IN THE DARK 1+2+3
ALONE IN THE DARK: THE NEW NIGHTMARE
LEGEND OF GRIMROCK
DUNGEON KEEPER™
DUNGEON KEEPER™ 2
OUTCAST
GABRIEL KNIGHT: SINS OF THE FATHERS
GABRIEL KNIGHT 2: THE BEAST WITHIN
GABRIEL KNIGHT 3: BLOOD OF THE SACRED, BLOOD OF THE DAMNED
MACHINARIUM: COLLECTOR'S EDITION
SANITARIUM
STONEKEEP -
SityiSXT
őstag
válasz
GypsFulvus2 #85 üzenetére
Realms of Arkania 3. Fentebb van a link, onnan volt, de most nézem, mindig ugyanazt a kódot dobja ki nekem.
-
SityiSXT
őstag
Aki kapja, marja: eNnégyUQVéYpszilonQhat Itt aktiválható
-
Wolverine
félisten
Hétvégi promó: Anuman Collection 60%-kal olcsóbban, benne pl. Haegemonia Gold és Syberia 1-2.
-
SityiSXT
őstag
Ingyen Realms of Arkania 3, ha részt veszel ebben az internetsebesség-tesztben, és egy kis szerencséd van (nekem a 2. teszt után adta meg).
-
Mister_X
nagyúr
Kérdés: valaki meg tud nekem venni a promóban 5 játékot? El tudom utaltatni vagy személyesen átadni, csak GOG-nak nem utal apám, mert nincs netszámlája sem.
-
Wolverine
félisten
-
Mister_X
nagyúr
Vistaboy príma cikket kanyarított a Dungeon Keeper 2-ről!
Meg is hozta a kedvem hozzá, 6$ több, mint baráti és örülök, hogy ez a cikkben is megjelent.
-
SityiSXT
őstag
A Die by the Swordhöz elengedhetetlen felrakni az Xtended modot, máskülönben botrányosan fut a mai konfigurációkon.
-
Sdi
addikt
válasz
GypsFulvus2 #69 üzenetére
Több hozzászólás volt a fórumban az én problémámmal, de igazán megoldást nem találtak rá / ki fogom próbálni, mit csinál az 1999-es virágbolti verzió
/. Most megint beújítottam egy játékot / Die by the sword /, de ez meg a kép miatt játszhatatlan / csupa pixel /
-
GypsFulvus2
őstag
De igen, ez egyik lényege. És az esetek túlnyomó többségében működik is. Nekem pl. sosem volt még GOG-os játékkal problémám, pedig én is Win7 64-et használok. De hibák mindig vannak és lesznek, ez a PC velejárója. Ahogyan egy új játéknál is előfordul, hogy bizonyos konfigurációkon váratlan futtatási hibák vannak. Sdi kollégának valószínűleg jókora pech-je van; pont egy olyan HW+SW kombinációval rendelkezik, amit nem teszteltek ki. Nem lehet az elmúlt 10-15 év minden lehetséges HW kombinációjára felkészülni, hisz millió lehetőség van, túlzás nélkül.
-
Sdi
addikt
Sajnos, azért az még nem biztos
, sem a suppi, sem a fórum nem tudott elfogadható magyarázatot adni / ill megoldást nyújtani, pl. a Return the Krondor Win7 alatti játszhatatlanságára, / pedig állítólag mennie kellene
/. Még a 64 bites oprendszeremet is lecseréltem 32 bitesre, mégse ok
.
Írogatnak néha össze-vissza, de mégsem ok. -
Mister_X
nagyúr
Kegyeleeem!!!
GOG-os programok mennek Win 8-on?
-
válasz
GypsFulvus2 #60 üzenetére
Tarkovszkij? Úgy érted Stanislaw Lem?
-
Mister_X
nagyúr
"Ott is ezt látnád, nincsenek rendszerezve. De ha nagyon kell, persze teszek be képeket."
A legjobb az lenne, ha meg lehetne mások gyűjteményeit lesni. Nekem elég lenne egy ki ctrl-ozott kép, csak hogy a méretét lássamFallout Tactics böki a csőröm, csak valahogy jó lenne az akció alatt megvennel Kingpinnel és Giants-szel. Valahogy Top Upolni kellene a PayPalom, de nem ismerek semerre sem Unicreditet.
Amúgy, a Fallout 1 és Fallout 2 egy Hack'n'Slash RPG akar lenni, ugye? Azok is megérhetik az áruk 3-3 dodóért.
szerk.: no, Sacrifice is akciós. Nézek is róla valamit.
-
Ott is ezt látnád, nincsenek rendszerezve. De ha nagyon kell, persze teszek be képeket.
Mostanában nem igen játszok mássla a World of Tanks-on kívül, így ezek jobbára nosztalgikus okok miatt vannak meg. Kb a felével játszottam régebben, azokat azért is vettem meg, mert szép emlékek fűznek hozzájuk. A legtöbb amúgy megvolt dobozosban, de a GOG verziók ugye DRM mentesek és futnak modern rendszereken is, így a régi kedvenceket előbb-utóbb mindenképpen megveszem GOG-on is, még ha soha többet nem is játszom velük.
Egy biztos, a Baldur's Gate sorozat újbóli végigjátszása már egy ideje tervben van, de amióta kitudódott, hogy lesz Enhanced Edition (1-2 hét van már csak a megjelenéséig), jegeltem a projektet. Na most lesz ideje ezt valóra váltani.
mod:az Interplay stratégiák közül ezeket tudom ajánlani:
Fallout Tactics (körökre osztott)
Sacrifice (az egyik legjobb RTS, ami valaha is létezett, de erősen eltér a megszokottól!) Ha jól emlékszem, az első vásárlásom volt GOG-on (vagy második a Ground Control után).
Jagged Alliance sorozat (körökre osztott)A többit nem ismerem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #54 üzenetére
Inkább stratégia a favoritom. Esetleg egy Total Annihilationnak örülnék, majd megveszem azt is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #52 üzenetére
Azt nem szeressem, mert keserű
Még tart az Interplay promo, pár dollárt tuti elköltök majd. -
Mister_X
nagyúr
Le vagyok maradva
Sebaj, húszezer forintból mit érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Elérhető az oldal opcionális Galaxy kliense, mely az 2.0-s beta verziónál tart.
Jelenlegi akció:
Only on GOG.com Sale
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest