Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Adott egy kisebb vállalkozás ahol gmail fiókot használnak céges ügyekre.
Előzményekről pontosat nem tudok, csak annyit, hogy talán telefonra akarták tenni a gmail fiókot. Azóta nem enged belépni semmilyen eszközről a gmail. Hibás jelszót ir ki, feltételeztem megváltoztatták a jelszót, de az irodában lévö 3 thunderbirdből az egyik nagy csodálkozásomra működik. Kiolvastam a jelszót és valóban az amit régen is használtak, és ugyanez volt beállitva a többi gépnek is....
Tehát egy készüléken müködik a régi jelszóval a levelező, küldtem próba emailt oda vissza...minden hibátlanul működik. Ugyanúgy beállított thunderbirdok nem müködnek, gmailbe egy böngészöböl se, semmilyen gépröl se tudunk belépni. Jelszó visszaállitást probáltuk, de nem volt megadva másodlagos email igy nem jutottuk sehova.
Szerintetek mi lehet a hiba, tanácstalan vagyok, a vállamat megrántottam volna én is, és azt mondtam volna jelszó változtatást történt... de egy gépen ugyanúgy a thunderbirdben hibátlanul üzemel. mit tudnék tenni, hogy megoldódjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- Router gondok
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest