Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
En regota wireguardot hasznalok, de emlekeim szerint nem mindig sikerul a kliens konfigba a ddns nevet (mert ugye az van nalad bealllitva?) beraknia, ha notepadban megnyitod a klinsre importalando konfig fajlt es a remote utan nem a ddns nev van hanem vmi ip akkor ird at es ugy importald a kliensbe. A wan ip-d ugye nem natolt? Mert ha igen akkor se fog menni.
-
Remek, örülök, hogy egyre többen vagyunk ezzel a típusú routerrel. Megjegyzem jelenleg csak egyel kevesebb Hungary bejegyzés van a listában mint United States, ami azért szép.
Más...
Tegnap feltettem a 10.10.2025-ös nightly fw-t, amiben nekem nem akart működni a custom url-es DDNS frissítés. Már a WAN IP címet sem írta ki a DDNS oldalon sehol, Mondjuk látom azóta törölve is lett, szóval lehet más is észrevette ezt, vagy más baj is volt vele. Én visszatértem a 10.01.2025 verzióra, ez hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D HD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő