Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trub
tag
"de ez hülyeség hisz a jobb kezem ügyesebb és én azzal akarom fogoni az akordokat és balal pengetni"
..dehogy hülyeség
, bal kézzel nem lehet normálisan pengetni!"Ezenkívül a húrok az én gitáromon úgy vannak hogy fönt van a legmélyebb és lent a legmagasabb ugylátom ez normális ugye jól mondom?"
..jól.
"Na most azt se értem hogy minek vannak külön balkezes gitárok, hiszen csak húrokat kell ellentétesen fölrakni azt csá.(ez biztos egy baromság amit írtam indokoljárok meg miért )"
...ha megnézed a húrlábat láthatod, hogy a húrláb nem 90 fokot zár be a húrokal, a magasabb húrok rövidebbek. Ez az ember tökéletlen hallásával magyarázható.
"Ja és a gitáron van egy kicsi törés a "húrlábaknál" ahova bekötöm(becsomózóm) a húrt utána van egy "kis pici műanyag izé" ami meg emeli a húrokat.
NA eza valami félbetört. Így a mélyek egy pár miliméterrel "lejebb vannak"."...nem probléma, faragj egyet helyette. Nem kis munka, én is magamnak csináltam.
Vagy bemész egy hangszerboltba és kérsz egy húrlábat. Pár száz forint."Ja agitárom régi mivoltából valszeg nem ártana rajta egy húr csere, de erre én nem merek vállakozni. Ja és úgy tom vannak ilyen gitárhangolós progik mondjatok már egy párat (de valami egyszerűt)"
...[link], a húrcserétől pedig nem kell félni, ha tényleg nem megy keress pár vidit youtube-on.Azt sem árt tisztázni, hogy vannak neylon és fémhúros gitárok. Amit leírtál, abból arra következtetek, hogy neked neylon (műanyag) húros gitárod van. Erre ne rakj fémhúrokat, mert meghajlítja a nyakat.
És azt sem árt megnézni, hogy egyenes-e a nyak
, egyszerűen nézz bele, mint vmi csőbe, úgy láthatod, hogy mennyire egyenes. Ha csak egy picit görbült, még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, bal kézzel nem lehet normálisan pengetni!