Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
varada12
csendes tag
Mélyen tisztelt PH Publikum!
Hőn szeretett tápom pár napja váratlanul elfüstölt. Elvittem egy elektroműszerészhez, aki kiderítette, hogy nem is olyan nagy a baj, egy pár száz forintot ellenállás égett ki. Ezt azonban nem tudja kicserélni, amíg nem tudja beazonosítani, mivel teljesen szétégett.
Szóval afelől érdeklődnék, nem tudna-e nekem valaki egy nagy felbontású képet csinálni a Superb belsejéről (akár a nyák mindkét oldaláról), vagy esetleg leolvasni egy számot arról a
bizonyos ellenállásról?Kapcsolási rajzokat sem én, sem a műszerész nem talált egész internetország földjén.
Minden nemű segítő hozzászólást előre is köszönök!
peace
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest